Τασούλας: Με έξοδα της Βουλής θα χορηγηθούν 1.200 κυψέλες σε μελισσοκόμους που επλήγησαν από καιρικά φαινόμενα

Η Βουλή των Ελλήνων, «συνδράμοντας στο έργο της ανάταξης των πληγών του αγροτικού κόσμου», όπως είπε ο πρόεδρός της Κώστας Τασούλας, θα χορηγήσει 1.200 κυψέλες σε μελισσοκόμους οι οποίοι επλήγησαν από τις καιρικές συνθήκες.

Ειδικότερα, μετά το πέρας της «Ώρας του Πρωθυπουργού» ο κ. Τασούλας ανέφερε: «Παίρνοντας αφορμή από την αναφορά σας στη μελισσοκομία, θα μου επιτρέψετε, κ. πρωθυπουργέ, να πω κι εγώ, γιατί και η Βουλή παρακολουθεί αυτά τα προβλήματα, ότι έχω συνάντηση, αμέσως μετά τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος, τον κ. Ποντίκη».

Και συνέχισε: «Η Βουλή δέχθηκε ένα αίτημα από τους μελισσοκόμους, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, κι αφού ενημέρωσα και συνεννοήθηκα και με τον υπουργό Γεωργίας, τον κ. Αυγενάκη, χορηγήσαμε 1.200 κυψέλες στην Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων, ως μια μορφή συμπαράστασης προς εκείνους τους μελισσοκόμους που έπαθαν ζημιές από τα καιρικά φαινόμενα. Άρα και εμείς αντιλαμβανόμεθα και συνεννοούμεθα με την πολιτεία και η Βουλή συντρέχει σε αυτό το έργο της ανάταξης των πληγών του αγροτικού κόσμου».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Σύντομη συνομιλία Τασούλα με νέους υπουργούς και υφυπουργούς – Τι τους συμβούλεψε
15 Μαρτίου, 2025
Δ. Παπαστεργίου: Να παράδωσουμε ένα κτηματολόγιο που θα αποτελέσει τη βάση της ανάπτυξης της χώρας
15 Μαρτίου, 2025
Μάκης Βορίδης: Νόμιμη μετανάστευση σημαίνει ότι εμείς θα αποφασίζουμε πόσοι έρχονται και από πού
15 Μαρτίου, 2025
Ν. Κεραμέως: Συνεχίζουμε δυναμικά να στηρίζουμε την κοινωνία συνολικά
15 Μαρτίου, 2025
Υπ. Οικονομικών: Σε ένα μήνα από τώρα θα δείτε ένα πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 3,5%
15 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: 22χρονη έζησε έναν εφιάλτη στα χέρια του ανθρώπου που ερωτεύτηκε – «Αφού τον κατήγγειλα νιώθω ελεύθερη»
15 Μαρτίου, 2025
Φως στο Τούνελ: Αυτή είναι η ιατροδικαστική έκθεση του μικρού Παναγιώτη
15 Μαρτίου, 2025
Κέρκυρα: Νεκρός 85χρονος – Τον παρέσυρε αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης
15 Μαρτίου, 2025
Πέθανε η ηθοποιός Φούλμαν Μουντάνου
15 Μαρτίου, 2025
Βόλος: Καταδικάστηκε 41χρονος που απείλησε να κάψει την μητέρα του
15 Μαρτίου, 2025