Τέξας: Τα σοκαριστικά μηνύματα και η στιγμή που μπαίνει για να σκοτώσει 19 παιδιά (vid-pics)

Μόλις συμπλήρωσε τα 18 του χρόνια, ο Σαλβαδόρ Ράμος, δράστης της πολύνεκρης δολοφονίας στο σχολείο του Τέξας, πήρε δώρο στον εαυτό του δύο τουφέκια εφόδου!

Δεν έχει ταυτοποιηθεί αν τα δύο συγκεκριμένα όπλα τα χρησιμοποίησε στο μακελειό στο τοπικό σχολείο όπου σκότωσε 19 μαθητές και δύο εκπαιδευτικούς, ο ίδιος όμως είχε φροντίσει να δείξει μέσα από τα social media το οπλοστάσιό του.

Ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε ευρέως φαίνεται να δείχνει τον ύποπτο να πλησιάζει βιαστικός το δημοτικό σχολείο Robb στην κοινότητα Ουβάλντε του Τέξας.

Φωτογραφίες δείχνουν ένα φορτηγό που έχει τρακάρει έξω από το σχολείο, το οποίο, σύμφωνα με τον κυβερνήτη του Τέξας, ο Ράμος εγκατέλειψε πριν μπει στο σχολείο. Ενεπλάκη σε συμπλοκή με συνοριοφύλακες που έσπευσαν στο σημείο για να τον σταματήσουν. Ένας από τους αυτούς τραυματίστηκε.

Ανήσυχοι γονείς έσπευσαν στη σκηνή, αναζητώντας απεγνωσμένα τα παιδιά τους, ενώ άλλα βίντεο από τη χαοτική σκηνή δείχνουν τους αστυνομικούς να φτάνουν στο σχολείο με τα όπλα στα χέρια. «Υπάρχει ένας ενεργός σκοπευτής στο Δημοτικό Σχολείο Robb. Οι αρχές επιβολής του νόμου βρίσκονται επί τόπου», ανέφερε η ενοποιημένη ανεξάρτητη σχολική περιφέρεια Uvalde.

Η αμερικανική κοινωνία ειναι για άλλη μία φορά υγκλονισμένη από το μακελειό. Σύμφωνα με το CNN τα παιδιά που έπεσαν νεκρά από τα πυρά του 18χρονου είναι ηλικίας 7-11 ετών ενώ από τους ενήλικες που σκότωσε ο Ράμος έχει ταυτοποιηθεί μια δασκάλα, η Έβα Μιρέλες, η οποία εργαζόταν 17 χρόνια στο σχολείο.

Τα σοκαριστικά μηνύματα

Λίγες ώρες, δε, πριν να ξεκινήσει την φονική επίθεσή του ο 18χρονος είχε στείλει μήνυμα «θα το κάνω» σε έναν άλλο χρήστη του Instagram (@epnupues) ο οποίος από την πλευρά του δηλώνει ότι δεν είχε καμία σχέση με τον Ράμος. Η κάτοχος του λογαριασμού αυτού, σύμφωνα με την New York Post, είχε γίνει tag στις φωτογραφίες του Ράμος ο οποίος πριν από ημέρες τις είχε στείλει μηνύματα στα οποία έγραφε, μεταξύ άλλων, «έχω ένα μυστικό».

https://twitter.com/Egyptthompson/status/1529216412354768896

Η σελίδα TikTok του Ράμος έχει μόνο μία ανάρτηση – ένα κλιπ ενός παιχνιδιού για κινητά του Subway Surfers. Το βιογραφικό κάτω από την φωτογραφία του προφίλ του γράφει: «Τα παιδιά να φοβούνται».