Τελεσίγραφο από την Βασίλισσα Ελισάβετ σε Μέγκαν και Χάρι

Συνεχίζει να απασχολεί τη Βρετανία η απόφαση παραίτησης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρλ με την Βασίλισσα Ελισάβετ να δίνει τελεσίγραφο 72 ωρών στον εγγονό της και την Μέγκαν για να σκεφτούν εκ νέου αν τελικά θα γυρίσουν τις πλάτες τους στο Μπάκιγχαμ.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, ο Χάρι ετοιμάζεται να διαπραγματευτεί με τη βασιλική οικογένεια και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται ήδη στον Καναδά με τον γιο τους Άρτσι.

Η φημολογία για το εάν οι Σάσεξ θα ζήσουν μόνιμα στον Καναδά συνεχίζεται. Ωστόσο, ο πρίγκιπας Χάρι ευελπιστεί ότι θα έρθει σε συμφωνία με την οικογένειά του, που εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια για τον τρόπο που ανήγγειλε την παραίτησή του από τα καθήκοντά του.

Πέραν της βασίλισσας, που έδωσε το τελεσίγραφο, ο πρίγκιπας Κάρολος από την πλευρά του, θέλει να βρεθεί μια λύση που θα ευχαριστεί και τις δύο πλευρές. Ωστόσο, φέρεται είναι διατεθειμένος να στηρίξει τον γιο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρίγκιπας Χάρι πιθανότατα θα πάει και εκείνος στον Καναδά την επόμενη εβδομάδα για να είναι με τη γυναίκα του και τον γιο του.