Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Παναθηναϊκός και Άρης για το τρόπαιο και την Ευρώπη!

Η ποδοσφαιρική σεζόν αναφορικά με τις εγχώριες διοργανώσεις, φτάνει στο τέλος της. Μία αναμέτρηση απέμεινε κι αυτή θα διεξαχθεί απόψε. Γεμάτη αγωνία και κίνητρο για Παναθηναϊκό και Άρη. Τους δύο φιναλίστ τους τελικού κυπέλλου Ελλάδος για το 2023-24.

Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς θα «μονομαχήσουν» για το τρόπαιο, έχοντας τεράστιο κίνητρο και θέληση. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Στο Πανθεσσαλικό του Βόλου δε θα υπάρχει κόσμος στις εξέδρες καθώς ούτε τη φετινή σεζόν δεν κατέστη δυνατό κάτι τέτοιο. Όμως αυτό δε μειώνει σε κάτι τη θέληση και το πάθος που δεδομένα θα χαρακτηρίσει το ματς.

Ο Παναθηναϊκός γνωρίζει πως σε περίπτωση απώλειας του κυπέλλου, θα χάσει συγχρόνως και την Ευρώπη. Οπότε η σεζόν του θα έχει τελειώσει στην απόλυτη αποτυχία. Αντίθετα, σε περίπτωση νίκης θα… γλυκάνει την απώλεια του πρωταθλήματος και συγχρόνως θα εξασφαλίσει εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.

Για τον Άρη απ’ την άλλη, το κίνητρο είναι επίσης τεράστιο καθώς ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης δεν έχει πανηγυρίσει τίτλο εδώ και 54 χρόνια. Τελευταία φορά που το έκανε ήταν το κύπελλο του 1970. Οπότε οι «κίτρινοι» θέλουν να γραφτούν στην ιστορία εξασφαλίζοντας το τρόπαιο.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τις δύο ομάδες, Χρήστος Κόντης και Άκης Μάντζιος θα παρατάξουν τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες. Οι δύο προπονητές τόνισαν και στην συνέντευξη Τύπου πως δεν έχουν κάτι να κρύψουν απ’ τον αντίπαλο, ενώ επισήμαναν πως η θέληση θα παίξει τον καθοριστικότερο ρόλο σε ένα ματς όπου δεν υπάρχουν φαβορί.

Ο μεγάλος αγώνας θα αρχίσει στις 20:30 στο Βόλο και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απ’ το Cosmote Sport 1.