Τέλος από τον ΣΚΑΪ – Σε κανάλι-έκπληξη ο Γιώργος Καπουτζίδης

Ο Γιώργος Καπουτζίδης πριν από μερικές μέρες μέσα από το Instagram του ανακοίνωσε πως δεν θα παρουσιάσει τον φετινό κύκλο του «The Voice», χωρίς όμως να αποκαλύπτει αν ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ.

Παρελθόν αποτελεί από τον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Καπουτζίδης. Συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Καπουτζίδης, αποκάλυψε πως δεν θα παρουσιάσει το φετινό “The Voice” και την θέση του πήραν όπως είδαμε, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Γιώργος Λιανός με τους τηλεθεατές να φωνάζουν «Γιώργο γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα». Στην ανακοίνωση που είχε δημοσιεύσει ο παρουσιαστής και ηθοποιός είχε αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θα τον δούμε τηλεοπτικά φέτος.

Ωστόσο, ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας, το νέο επαγγελματικό βήμα του Γιώργου Καπουτζίδη.

«Τον Γιώργο Καπουτζίδη πιστεύαμε, ότι δεν θα τον δούμε φέτος στην τηλεόραση και τελικά θα τον δούμε από στέγη έκπληξη.

Τον Νοέμβρη θα αρχίσει να εκπέμπει, το One! Εκεί λοιπόν, θα δούμε κατά 99% μία εκπομπή του Γιώργου, η οποία λέγεται “Team Greece” και έχει να κάνει με αθλητές στίβου και άλλων αθλημάτων, οι οποίοι θα λάβουν μέρος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Άρης Καβατζίκης μέσα από την επιτυχημένη εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό».

-Ad-