Τέλος η εφημερίδα της Χρυσής Αυγής

«Το πρώτο φύλλο της εφημερίδας “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” κυκλοφόρησε την 10η Ιανουαρίου του 1993 και το τελευταίο μόλις την περασμένη εβδομάδα Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020, ημέρα της καταδίκης της Χρυσής Αυγής».

Τα παραπάνω γράφει ο Νίκος Μιχαλολιάκος στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, ανακοινώνοντας το τέλος της έκδοσης της εφημερίδας.

«Λόγοι εύκολα κατανοητοί με οδηγούν στην διακοπή της εκδόσεως της Εφημερίδας “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”, μετά από 27 χρόνια. Δεκάδες χιλιάδες σελίδες και εκατομμύρια λέξεις στην υπηρεσία της Αιώνιας Ιδέας του Ελληνισμού μέσα από τις σελίδες αυτής της εφημερίδας αποτελούν και ένα ορόσημο για το Μέλλον.

Ένα Μέλλον, που κανένας δεν το ξέρει και γι’ αυτό κάποιοι δεν πρέπει ούτε να ελπίζουν, ούτε να απελπίζονται και να θυμηθούμε τον Καζαντζάκη, να θυμόμαστε ότι σημασία δεν έχει το εάν νικάμε ή χάνουμε, και καμιά φορά μια ήττα είναι πιο σπουδαία από την νίκη, αλλά το να πολεμάμε», γράφει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, o οποίος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 13 ετών από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραγωδία στην άσφαλτο στο Μεσολόγγι: Νεκρός ένας 27χρονος – Σοβαρά τραυματισμένος ένας 26χρονος
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αλεξάνδρα Νίκα: «Αρκεί μία κακή στιγμή για να ανατρέψει τα πάντα» – Το πρώτο μήνυμα μετά την παράσυρση στο Κολωνάκι
12 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Εξιχνιάσθηκε διάρρηξη με τη μέθοδο του «Ριφιφί» με λεία άνω των 4.000.000 ευρώ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο καβγάς που προηγήθηκε της δολοφονίας του 59χρονου στην Πιερία – «Τον ρώτησα γιατί χάλασε τα χρήματα της βάφτισης»
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Χρυσός» στο Ντουμπάι ο Γκαβέλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ξανά μια στρατηγική πυξίδα στη βάση μιας διεκδικητικής εξωτερικής πολιτικής
12 Φεβρουαρίου, 2025
Χάρης Δούκας: «Τον Σεπτέμβριο η ανέγερση των κερκίδων του γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εχθρός της πατρίδας;
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σπαρτιάτες: Εξετάστηκαν στο Εκλογοδικείο οι προσφυγές κατά βουλευτών
12 Φεβρουαρίου, 2025