Τέμπη: «Καλλυντικά με αίμα και κομμάτια από σάρκα» – Συγκλονίζει ο πυροσβέστης της ΕΜΑΚ

Ο κ. Παπαγιαννάκης αναφέρθηκε στις πρώτες σκληρές εικόνες που αντίκρισε, όταν έφτασε στον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη, αλλά μίλησε και για τη συγκλονιστική φωτογραφία

Η φωτογραφία του Γιάννη Παπαγιαννάκη όπου έχει «λυγίσει» με όσα βλέπει μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη είναι από αυτές που δύσκολα θα ξεχάσει κάποιος.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο κ. Παπαγιαννάκης αναφέρθηκε στις πρώτες σκληρές εικόνες που αντίκρισε, όταν έφτασε στον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη, αλλά μίλησε και για τη συγκλονιστική φωτογραφία.

«Ο φακός με απαθανάτισε χωρίς να το γνωρίζω»

«Εκείνη τη στιγμή που με απαθανάτισε ο φακός χωρίς να το γνωρίζω, ήμουν πάνω από τα προσωπικά αντικείμενα μιας κοπέλας, ρούχα, καλλυντικά σκεπασμένα με αίμα και κομμάτια από τη σάρκα της», ανέφερε ο Γιάννης Παπαγιαννάκης.

Ο πυροσβέστης της ΕΜΑΚ μίλησε για τη θλίψη και την οργή που ένιωσε φτάνοντας στο σημείο και βλέποντας όλες αυτές τις εικόνες και παραδέχτηκε ότι ενώ έχει λάβει μέρος σε πολλές επιχειρήσεις μετά από δυστυχήματα, αυτή ήταν η δυσκολότερη στιγμή στα 23 χρόνια της καριέρας του.

Πάντως, το μεγαλύτερο δώρο για εκείνον είναι το χειροκρότημα που πήρε από τα παιδιά που προπονεί στο κολυμβητήριο, όταν επέστρεψε από την τραγωδία στα Τέμπη.

-Ad-