Τέμπη: Ξέσπασε ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών – «Έχουμε να κάνουμε με τομάρια»

Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη μαζί με την ξαδέρφη τους, ξέσπασε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, αναφερόμενος στις συνομιλίες των υπεύθυνων και άλλα στοιχεία που έχουν δει ως τώρα το φως της δημοσιότητάς.

Σε δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μαρία Αλεβιζοπούλου, είπε: «Έχω θυμό… Τι να ακούσω; Για σουβλάκια; Για τράκες; Ήταν ανεύθυνοι, έχουμε να κάνουμε με τομάρια! Δεν ξέρουμε στην Ελλάδα τι γίνεται; Στην πιάτσα είμαστε…». «Έχω θυμό…Ήταν ανεύθυνοι, έχουμε να κάνουμε με τομάρια – Χάσαμε τρία παιδιά σε μια οικογένεια!», πρόσθεσε.

«Πάω στη Θεσσαλονίκη να πάρω τα πράγματά τους»

Ο κ. Δημήτρης Πλακιάς, είναι ένα από τα πιο τραγικά πρόσωπα της μοιραίας βραδιάς, αφού μέσα σε μια στιγμή έχασε τα δίδυμα κορίτσια του και την ανιψιά του. Μετά από μέρες σιωπής, όμως, ο κ. Πλακιάς δεν μπορούσε να κρύψει την οργή του: «Αυτή τη στιγμή νιώθω οργή. Ξέρεις που είμαι εγώ τώρα;», ανέφερε.

«Πάω στη Θεσσαλονίκη, στο διαμέρισμα να πάρω τα πράγματα από τα παιδάκια. Σε μισή ώρα θα πάω να φορτώσω πράγματα. Έτυχε σε μας, ήταν θέμα χρόνου. Τραβήξαμε εμείς τον λαχνό, στην Ελλάδα ζούμε, δυστυχώς. Τρία παιδιά σε μια οικογένεια! Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει…τώρα θα συνειδητοποιήσουμε, σε μισή ώρα, που θα πάρουμε τα άψυχα, τα υλικά. Εγώ δεν ησυχάζω ούτε με φυλακές ούτε με τέτοια…», τόνισε.

Ίδια συναισθήματα έχουν και άλλοι συγγενείς θυμάτων ακούγοντας τις συνομιλίες μεταξύ του προσωπικού τη μοιραία νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου όταν έγινε το τραγικό δυστύχημα που αφαίρεσε τη ζωή από 57 ανθρώπους.

Βουβή διαμαρτυρία στο Καστράκι

Βουβή διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε στο Καστράκι Καλαμπάκας, τον τόπο καταγωγής των τριών κοριτσιών όπου πέταξαν φωτεινά αερόστατα στον νυχτερινό ουρανό στη μνήμη των θυμάτων.