Τέμπη: «Μαμά, καιγόμαστε» – Η μαρτυρία διασωθείσας και το «ευχαριστώ»

«Θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα που έδωσε μπουφάν στην κόρη μου για να μην κρυώνει», λέει η μητέρα της Εύης που σώθηκε στα Τέμπη.

«Η κόρη μου ήταν στο τρένο, ήταν στο τρίτο βαγόνι. Το παιδί μου ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει. Στον ύπνο της ταράζεται και βλέπει συνέχεια τρένα», λέει μητέρα διασωθείσας από την τραγωδία στα Τέμπη.

Μάλιστα, αυτό που θέλει η μητέρα του παιδιού που επέβαινε στο μοιραίο τρένο και σώθηκε είναι να ευχαριστήσει τη γυναίκα που πρόσφερε βοήθεια. «Θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα που έδωσε μπουφάν στην κόρη μου για να μην κρυώνει», λέει.

«Θέλω να τη βρω, να της δώσω το μπουφάν και να την ευχαριστήσω», επαναλαμβάνει στο MEGA η μητέρα της Εύης. «Η Εύη δεν κατάλαβε τι έγινε. Νόμιζαν ότι εκτροχιάστηκε το τρένο, έσβησαν τα φώτα και η Εύη σφήνωσε στις θέσεις και την έβγαλε ένας φίλος της μέσα από το παράθυρο. Τα παιδιά έτρεχαν να σωθούν», περιγράφει η μητέρα του παιδιού που σώθηκε. «Το παιδί μου ήταν δύο μέρες στο ΑΧΕΠΑ, είναι καλύτερα σωματικά. Είχε δύο μεγάλα τραύματα στην πλάτη, είτε από τα τζάμια είτε επειδή σύρθηκαν κάτω από την αμαξοστοιχία».

«Θυμάται το τηλέφωνό μου και βρήκε τηλέφωνο και με ενημέρωσε. Καιγόμαστε, μου είπε στο τηλέφωνο», είπε η μητέρα της και συμπλήρωσε: «Ο τραυματιοφορέας της είπε “έχεις σφαχτεί, αλλά έχω πιο σοβαρά περιστατικά να αντιμετωπίσω, έχει ακρωτηριασμούς».

-Ad-