Tέμπη: «Συγγνώμη από φονιάδες δε θέλω – Τι να την κάνουμε την οικονομική βοήθεια»

Ξεχειλίζει η οργή και ο πόνος δεν περιγράφεται για τον πατέρα του 26χρονου Δημήτρη, που έχασε τον γιο του στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

«Συλλυπητήρια στα παλικάρια και τους λεβέντες δε λένε. Μόνο ένα καλό ταξίδι. Το συνεχίζει εκεί που είναι γιατί του το στέρησαν οι δολοφόνοι» είπε ο κ.Ασλανίδης.

«Αξιοπρέπεια δεν υπάρχει σε αυτή τη χώρα; Να παραιτηθούν; Προσβάλουν συνάδελφοί σας τη μνήμη των παιδιών. Δεν μπορεί να επέμβει η ΕΣΗΕΑ;», είπε στην εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα».

«Έχω αδελφό και γαμπρό στον ΟΣΕ. Ξέρουμε τι γίνεται χρόνια τώρα. Οι συνδικαλιστές είναι βολεμένοι, παίρνουν τους μισθούς, οι εργαζόμενοι είναι απλά εργαζόμενοι, είναι κηφήνες, δεν επιβλέπει κανείς κανέναν. […]Αυτός ο επιθεωρητής δε θα πρέπει να παραιτηθεί; Θα μπει κανένας φυλακή από αυτούς; Πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί μη ευθύνης υπουργών» τόνισε ο κ.Ασλανίδης.

«Δεν είμαι κομματικοποιημένος, δεν έχω πάει ποτέ σε εκδήλωση ή γραφείο βουλευτή. Δε με πήραν ένα τηλέφωνο. Δε θέλω τη συγγνώμή τους. Εγώ συγγνώμη από φονιάδες δε θέλω. Αλλά μας πήραν τηλέφωνο από την Ισπανία, από την εταιρεία που δούλευε ο γιος μου και μας πρόσφεραν υποτροφία για τον μικρό μου γιο, ενώ από την Ελλάδα φτύσιμο», είπε ξεχειλίζοντας από θυμό.

«Ο Δημήτρης ζει μέσα μου. Τώρα μιλάει η φωνή του γιου μου από μέσα μου. Εγώ δεν ήμουν τέτοιος άνθρωπος να βγαίνω και να εξωτερικεύομαι» είπε ο κ. Ασλανίδης.

«Με πήρε και μου είπε ότι έχουν καθυστέρηση δύο ώρες, λες και δεν ξέρουμε τα τρένα. Λέει θα πάρουμε το αντίτιμο του εισιτηρίου, του λέω σε ποια χώρα πιστεύεις ότι ζεις; Κοίτα πώς θα φύγεις… Σαν να το ήξερα», είπε χαρακτηριστικά.

«Τι να την κάνουμε την οικονομική βοήθεια, πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να κάνουν κάτι;» είπε.

Όπως είπε ο πατέρας του, ο 26χρονος Δημήτρης δούλευε σε ξενοδοχείο στην Ισπανία και τώρα τον Απρίλιο θα ξαναπήγαινε με την κοπέλα του. Εκεί είχαν γνωριστεί.

«Διώχνουν τα παιδιά μας έξω, γιατί εδώ με 600 ευρώ δεν μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς και έρχονται εδώ στην Ελλάδα και τα σκοτώνουν» είπε ο κ. Ασλανίδης και κατέληξε: «Τα συλλυπητήρια δεν τα δέχομαι, τα συλλυπητήρια να τα πείτε σε αυτούς που κυβερνούν τη χώρα» κατέληξε.