Τέμπη – Σύντροφος Ιφιγένειας: «Ήθελε να κερδίσει το λαχείο για να μην ξαναδουλέψει η μητέρα της»

Δεν έχει τέλος το δράμα των συγγενών και των οικείων των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, οι οποίοι θρηνούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Για την αδικοχαμένη Ιφιγένεια μίλησε στον ΑΝΤ1 ο σύντροφός της Φάνης, ο οποίος επέβαινε στο μοιραίο Intercity και κατάφερε να βγει ζωντανός έχοντας υποστεί μερικά εγκαύματα.

Αποκάλυψε ότι η 23χρονη είχε αγοράσει ένα λαχείο με την ελπίδα ότι θα κέρδιζε χρήματα για να στηρίξει τη μητέρα της. Μάλιστα η κλήρωση θα γινόταν την 28η του Φλεβάρη, την ίδια μέρα με το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

«Είχε ένα λαχείο και θα κληρωνόταν τη μέρα που θα μπαίναμε στο τρένο. Μου είπε ότι, “Φάνη, αν κερδίσω, θα πω στη μαμά μου να μην ξαναδουλέψει” γιατί η μαμά της προσπαθούσε πολύ για τα τρία της παιδιά.

Η Ιφιγένεια δεν είχε κακία μέσα της. Ήταν από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Πιστεύω ότι έκανα ότι μπορούσα και ότι αυτό ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Δε νιώθω ότι έκανα κάτι για να φταίω. Το μήνυμά μου, ότι δε θέλω να ξεχαστεί. Ήμασταν δυο χρόνια μαζί και δυστυχώς… έτυχε σε εμάς.

Εγώ είχα κάποια εγκαύματα στα χέρια μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα καμία βοήθεια από την Πολιτεία, δεν έχω καμία επικοινωνία, τίποτα. Μόνο ψυχολογική, με είχαν πάρει δυο φορές. Πιο πολύ είναι η διάθεση, η απώλεια. Το σκυλάκι μου και η Ιφιγένεια που “φύγανε” μέσα σε τέσσερις μήνες και οι δυο», δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Φάνης.

Μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει νονός του μωρού που έφερε στον κόσμο η αδερφή της Ιφιγένειας το οποίο όπως είχε δηλώσει θα έπαιρνε το όνομά της.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραγωδία στην άσφαλτο στο Μεσολόγγι: Νεκρός ένας 27χρονος – Σοβαρά τραυματισμένος ένας 26χρονος
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αλεξάνδρα Νίκα: «Αρκεί μία κακή στιγμή για να ανατρέψει τα πάντα» – Το πρώτο μήνυμα μετά την παράσυρση στο Κολωνάκι
12 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Εξιχνιάσθηκε διάρρηξη με τη μέθοδο του «Ριφιφί» με λεία άνω των 4.000.000 ευρώ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο καβγάς που προηγήθηκε της δολοφονίας του 59χρονου στην Πιερία – «Τον ρώτησα γιατί χάλασε τα χρήματα της βάφτισης»
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Χρυσός» στο Ντουμπάι ο Γκαβέλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ξανά μια στρατηγική πυξίδα στη βάση μιας διεκδικητικής εξωτερικής πολιτικής
12 Φεβρουαρίου, 2025
Χάρης Δούκας: «Τον Σεπτέμβριο η ανέγερση των κερκίδων του γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εχθρός της πατρίδας;
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σπαρτιάτες: Εξετάστηκαν στο Εκλογοδικείο οι προσφυγές κατά βουλευτών
12 Φεβρουαρίου, 2025