Τεντόγλου: Δεν το αφιερώνω σε κανέναν, είναι για μένα αυτό το μετάλλιο γιατί πέρασα δύσκολα φέτος

Ο Μίλτος Τεντόγλου αμέσως μετά την απονομή τόνισε ότι το μετάλλιο που κατέκτησε στο Μόναχο το κρατάει για εκείνον αφού είναι από τα αγαπημένα του.

Αρχικά ο σπουδαίος άλτης ρωτήθηκε για την ιδιαίτερη απονομή που γίνεται εκτός σταδίου με τους αθλητές να πηγαίνουν με βάρκα στο σημείο.

“Έχω κάνει πολλές απονομές μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Έχει ακουστεί πολλές φορές ο Εθνικός Ύμνος. Ήταν λίγο έξτρα η φάση για μένα με την απονομή που ήρθαμε με την βαρκούλα. Θα προτιμούσα να γίνει στο στάδιο.” είπε αρχικά.

Για το τι σημαίνει για εκείνον η κατάκτηση του μεταλλίου: “Φέτος είχα μία περίεργη χρονιά. Κάποια πράγματα δεν μου πήγαν όπως θα ήθελα. Ενώ στον κλειστό ήμουν φοβερός, στον ανοικτό οι επιδόσεις μου δεν ήταν αυτές που ήθελα. Αυτό το χρυσό το πήρα με την επίδοση που όντως ήθελα.”

“Αυτό το μετάλλιο δεν το έχω αφιερώσει κάπου. Είναι για μένα αυτό το μετάλλιο. Πέρασα δύσκολα φέτος, έκανα πολλούς αγώνες. Ζέστες, κρύα, ταξίδια. Επιτέλους πήρα αυτό που άξιζα και με την επίδοση και με το μετάλλιο. Εγώ κρατάω περισσότερο την επίδοση” ανέφερε σε ερώτηση για το πού αφιέρωσε το μετάλλιο.