Τετραπλή διάκριση της ΗΛΙΟΣ στα Packaging Innovations Awards 2020

Τέσσερα βραβεία απέσπασε η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ στα Packaging Innovation Awards 2020 ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε σημαντικές εταιρίες για τις καινοτόμες και προσεκτικά σχεδιασμένες συσκευασίες των προϊόντων της.

Τα νέα, πρωτοποριακά βιοδιασπώμενα καλαμάκια από ζυμαρικό, artesian pasta straws® της ΗΛΙΟΣ απέσπασαν το Χρυσό Βραβείο στην ενότητα Innovation in Cartonboard Packaging / Καινοτομίες στη Συσκευασία από Χαρτόνι.

Οι ΡΑΚΕΤΕΣ από τη σειρά “τα παι-δικά μαςΗΛΙΟΣ ξεχώρισαν με το Αργυρό Βραβείο στην ενότητα Packaging of New Products Launched in the Greek Market / Συσκευασία για Εισαγωγή Νέων Αγαθών στην Ελληνική Αγορά, όπως και η σειρά βιολογικών Couscous ΗΛΙΟΣ που βραβεύτηκε στην κατηγορία Packaging of Products Launched in a New International Market / Συσκευασία για Εισαγωγή Αγαθών σε νέα Διεθνή Αγορά.

Τέλος,  Χάλκινο Βραβείο απέσπασαν τα Ζυμαρικά ΗΡΑΚΛΗΣ – οι 12 Άθλοι της ΗΛΙΟΣ στην ενότητα Packaging of New Products Launched in the Greek Market / Συσκευασία για Εισαγωγή Νέων Αγαθών στην Ελληνική Αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι καινοτόμες και εμπνευσμένες συσκευασίες της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, που της χάρισαν τέσσερις ακόμα πολύτιμες διακρίσεις στην πολυετή πορεία της, φέρουν την υπογραφή της Επικοινωνείν Creative Team, που επιστρατεύει τη δημιουργικότητά της για να «ντύσει» τα νόστιμα και ποιοτικά ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Μεντβέντεφ: Η Ρωσία δεν θα ηττηθεί ποτέ
13 Φεβρουαρίου, 2025
Η πρώτη αντίδραση του Κωνσταντίνου Αργυρού μετά την παράσυρση της Αλεξάνδρας Νίκα στο Κολωνάκι
13 Φεβρουαρίου, 2025
Βορίδης: Ο Ανδρουλάκης δεν έχει κερδίσει ούτε μισή μονάδα από την Συριζοποίησή του
13 Φεβρουαρίου, 2025
Πρεσβεία Ιταλίας: Ημέρα Ιταλικού Design – Design, φιλοξενία και ποιότητα ζωής
13 Φεβρουαρίου, 2025
Γυναικοκτονία στις Σέρρες: «Ελάτε εδώ, σκότωσα τη γυναίκα μου» – Νεκρός ο δράστης
13 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Τιμούμε τον Kuciak και την Kušnírová – Δεν ξεχνάμε τον Καραϊβάζ 
13 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία στην Πιερία: «Ανακύπτουν σοβαρά θέματα για την αστυνομική αντιμετώπιση της υπόθεσης»
13 Φεβρουαρίου, 2025
Πέντε Urban καλλιτέχνες μετατρέπουν το Moxy Athens City σε Ζωντανό Έργο Τέχνης
13 Φεβρουαρίου, 2025
ΗΠΑ: Η ομάδα Μασκ απολύει μαζικά δημοσίους υπαλλήλους
13 Φεβρουαρίου, 2025
BBC για Σαντορίνη: Δεν υπάρχουν ακυρώσεις από τους τουρίστες μέχρι στιγμής
13 Φεβρουαρίου, 2025