Θ. Μαυρίδης: «Τι ακριβώς εξυπηρέτησε ο κ. Κυρανάκης με αυτή του την στάση;»

Ο Θανάσης Μαυρίδης σε άρθρο του στο Liberal σχολίασε την ένταση που δημιουργήθηκε, εχθές Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της προανακριτικής επιτροπής.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Οι Κυρανάκηδες είχαν πολλές ευκαιρίες μέχρι σήμερα για να αποδείξουν ότι τους έχουμε “παρεξηγήσει”. Αυτοί έχουν μάλλον παρεξηγήσει τις δικές μας ανοχές. Δεν έχουν σχέση με τον πολιτικό πολιτισμό που θέλουμε να εκπροσωπούμε», τονίζοντας ότι ο «συνήθης ύποπτος» όπως τον αποκαλεί, Παύλος Πολάκης, χθες ήταν “κύριος”».

«Κι ήρθε ο “πολύς” Κωνσταντίνος Κυρανάκης για να κάνει την συνεδρίαση αρένα, εκτοξεύοντας ύβρεις. «Είσαι κότα λειράτη» είπε ο κ. Κυρανάκης απευθυνόμενος στον κ. Πολάκη. Μέσα στην Βουλή. Δεν του έδωσε δικαίωμα ο κ. Πολάκης» συνέχισε στο άρθρο του.

«Τι ακριβώς εξυπηρέτησε ο κ. Κυρανάκης με αυτή του την στάση; Το έργο της Επιτροπής; Σίγουρα όχι. Τον αστικό χώρο; Ούτε για αστείο. Ενδεχομένως βρήκε έναν τρόπο για να θυμίσει στο «κοινό» του την ύπαρξή του. Να μας συγχωρεί, αλλά ο μεσαίος χώρος δεν χρειάζεται ακραίες φωνές. Μας φτάνει το νέο κόμμα που φτιάχνει ο κ. Κασιδιάρης. Δεν χρειαζόμαστε άλλες τέτοιες πολιτικές φωνές. Ο κ. Κυρανάκης έχει ευνοηθεί όσο κανένας άλλος νέος πολιτευτής. Αλίμονο όμως αν αυτό έχει να προσφέρει στα κοινά ένας άνθρωπος που περνάει για πρώτη φορά την πόρτα του Κοινοβουλίου» κατέληξε ο Θανάσης Μαυρίδης.