Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης της Corvette που σκότωσε τον 25χρονο στη Γλυφάδα

Τα ίχνη του οδηγού αυτοκινήτου, που παρέσυρε με το όχημά του έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, αναζητούν οι Αρχές.

Το δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο νεαρός άνδρας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 59, στο ύψος της Γλυφάδας.

Όλα συνέβησαν όταν o δράστης που οδηγούσε ένα πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Corvette χτύπησε πλαγιομετωπικά τη μοτοσικλέτα του 25χρονου με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ο νεαρός μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του, ενώ ο δράστης του θανατηφόρου τροχαίου εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του στο σημείο.

Σύμφωνα πάντως με το zougla.gr, έγινε γνωστό το όνομα του ιδιοκτήτη της μαύρης Corvette που σκότωσε τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα. Τα αρχικά του ονόματός του είναι Κ.Κ και συμπίπτουν με εκείνα ισχυρού προσώπου της Αθηναϊκής κοινωνίας. Εάν πρόκειται όντως για το ίδιο πρόσωπο και δεν πρόκειται περί συνεπωνυμίας- άγνωστο ποιος οδηγούσε- θα γίνει σάλος.

Όχι τόσο για το ίδιο το δυστύχημα, όσο για την συμπεριφορά εγκατάλειψης του θύματος αλλά και τους αργούς ρυθμούς που ακολούθησαν για την αποκάλυψη του ονόματος οι Aρχές.