«Θα κάνουμε το μπάρμπεκιου 3χλμ μακριά από τα Διαβατά-Αν έρθει κάποιος από αυτούς θα τον κεράσουμε σουβλάκι»

Ο Δημήτρης Ζιαμπάζης τόνισε ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 3χλμ μακριά από το κέντρο φιλοξενίας των Διαβατών και πώς σκοπός της «συλλογικότητας», όπως την χαρακτήρισε, είναι μια ειρηνική διαμαρτυρία και όχι μολότοφ και πέτρες.

«Συλλογικότητα είμαστε, μια δεξαμενή σκέψης και μια ακτιβιστική ομάδα ενίοτε. Αυτό που πάμε να κάνουμε, το μπάρμπεκιου πάρτι, δεν θα γίνει μπροστά στους ανθρώπους και στα παιδάκια. Θα είμαστε σε μεγάλη απόσταση ασφαλείας. Βέβαια πεινασμένους ανθρώπους δεν έχει εκεί. Τα catering κάνουνε καλές business και μάλιστα όταν στους ανθρώπους δεν αρέσει το φαγητό εκεί το πετάνε», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Ζιαμπάζης στον Alpha και το «Εκτός Γραμμής», με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα και συνέχισε:

«Εμείς θέλαμε να κάνουμε κάτι ειρηνικό, δεν θέλαμε να πετάμε πέτρες και μολότοφ, και κάτι ευρηματικό που να κάνει αίσθηση και να περνάει πολλαπλά μηνύματα. Θα είμαστε 3χλμ μακριά από το ΚΥΤ και έχουν ενημερωθεί και οι αστυνομικές αρχές. Από την αρχή ήταν προγραμματισμένο να γίνει εκεί. Δεν είμαστε τόσο αφελείς και δεν πάμε για διένεξη εκεί. Αν θέλει να έρθει κάποιος από αυτούς τους ανθρώπους, θα τον κεράσουμε και σουβλάκι».

«Σε όλους αυτούς τους δήθεν ανθρωπιστές, αν είναι όντως δημοκράτες, να ξεκινήσουμε από Δευτέρα τοπικά δημοψηφίσματα για να δούμε τι αποτέλεσμα θα βγει», κατέληξε.

-Ad-