«Θα σε σκοτώσω και θα σου πάρω το παιδί» – Συνελήφθη 22χρονος για ενδοοικογενειακή βία

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη χώρα μας, με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας να σοκάρουν το πανελλήνιο.

Απειλούσε τη νεαρή εν διαστάσει σύζυγό του ότι θα τη σκοτώσει, τη χτύπησε και επιτέθηκε στην πεθερά και την κουνιάδα του. Ο λόγος για έναν 22χρονο σε περιοχή της Σητείας ο οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία αλλά και για κατοχή ναρκωτικών, καθώς οι αστυνομικοί που έσπευσαν να διαχειριστούν την υπόθεση βρήκαν σε αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού 3 γλάστρες με κορμούς φυτών κάνναβης.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, το περιστατικό έγινε το βράδυ της Τετάρτης (26/6), όταν ο 22χρονος μπροστά στο μόλις 1,5 έτους μωρό τους, τράβηξε απότομα τα χέρια την 24χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και την απειλούσε – σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε σε βάρος του ότι «θα τη σκοτώσει και θα της πάρει το παιδί». Στη συνέχεια ο 22χρονος επιτέθηκε χτυπώντας την 50χρονη πεθερά του και την 21χρονη κουνιάδα του.

Έντρομες οι 3 γυναίκες ενημέρωσαν τις Αρχές και πολύ γρήγορα στο σπίτι όπου έλαβε χώρα το ενδοοικογενειακό επεισόδιο έσπευσαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 22χρονο. Στην έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν σε αποθηκευτικό χώρο οι γλάστρες με τα δενδρύλλια, όπως επίσης φύλλα κάνναβης αλλά και υλικά για την καλλιέργεια φυτών κάνναβης.

Στη σχετική ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης επισημαίνονται τα εξής:

«Συνελήφθη, χθες (26.06.2024) βραδινές ώρες σε περιοχή του Δήμου Σητείας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και ενδοοικογενειακής βίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο προανάκρισης της ανωτέρω υπηρεσίας για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος ημεδαπής από ημεδαπό και κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε αποθηκευτικό χώρο οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 γλάστρες που περιείχαν ισάριθμα τμήματα κορμών φυτών κάνναβης, φύλλα κάνναβης, και υλικά για την καλλιέργεια των φυτών κάνναβης (λίπασμα, λαμπτήρες φωτισμού).

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας».