Θάνατος 16χρονης: Νέο αποκαλυπτικό βίντεο – «Σκότωσαν το παιδί μου» (vid)

Κορυφώνεται η αγωνία για τον θάνατο – μυστήριο της 16χρονης από τα Τρίκαλα. Η Ασφάλεια Τρικάλων εξετάζει με προσοχή ένα νέο αποκαλυπτικό βίντεο με τη 16χρονη γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα.

Οι αποκαλύψεις αναμένονται καταιγιστικές καθώς στην υπόθεση μπαίνει ένα ακόμη πρόσωπο. Ο πατέρας της 16χρονης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα, έκανε λόγο για σκηνοθετημένη αυτοκτονία.

«Την κόρη μου την σκότωσαν κάπου αλλού και την κουβάλησαν και την έβαλαν εκεί. Δούλεψαν με σχέδιο. Θέλω να βρεθεί η αλήθεια» είπε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

Νέο πρόσωπο στο κάδρο: Οι επαφές της 16χρονης με 30χρονο ομοεθνή της
Ο φάκελός της όχι απλά παραμένει ανοιχτός αλλά κάθε μέρα προστίθεται κι ένα νέο στοιχείο που φωτίζει άγνωστες πτυχές της μυστηριώδους υπόθεσης.

Η 16χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα είχε επαφές με έναν 30χρονο ομοεθνή της από την Αλβανία, τον οποίο συναντούσε συχνά.

Σε λίγα 24ωρα τα μηνύματα αλλά και οι τελευταίες κλήσεις της 16χρονης αναμένεται να δώσουν απαντήσεις. Όπως και πιθανά στίγματα άλλων κινητών που εντοπίστηκαν στην περιοχή του προφήτη Ηλεία εκείνη τη νύχτα.

Το τηλεφώνημα που την οδήγησε στον προφήτη Ηλία
Το θολό σημείο που θα πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι το ποιος της τηλεφώνησε το μοιραίο βράδυ και την αναστάτωσε. Η κλήση έγινε λίγο πριν φτάσει σπίτι της μετά από ραντεβού που είχε με τον αστυνομικό.

Ξαφνικά έκλεισε το τηλέφωνο, άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε προς τον λόφο του προφήτη Ηλία, εκεί όπου βρέθηκε νεκρή λίγες ώρες μετά.

«Χάλια είμαστε όλοι. Έφυγε ένα λουλουδάκι. Το στόμα της μύριζε γάλα. Ακόμα δεν είχε κλείσει τα 16 της χρόνια. Σε μια εβδομάδα, 10 μέρες θα έκλεινε τα 16» είπε ο πατέρας της.

Νέο αποκαλυπτικό βίντεο
Η Ασφάλεια Τρικάλων εξετάζει με προσοχή ένα νέο αποκαλυπτικό βίντεο με την τελευταία καταγραφή της 16χρονης γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα λίγο πριν φτάσει στον λόφο.

Θάνατος 16χρονης: Η νέα κατάθεση και οι πληροφορίες για εκβιασμό

Σύμφωνα με τον τεχνηκό σύμβουλο της οικογένειας που πραγματοποίησε αυτοψία στο εκκλησάκι, ήταν πολύ δύσκολο το παιδί να ανέβει μόνο του στη στέγη και ύστερα στη σκαλωσιά.

-Ad-