Θάνατος 50χρονου στη Σίνδο: Η μαρτυρία του τελευταίου ανθρώπου που τον είδε ζωντανό

Συνάδελφος του 50χρονου αναφέρθηκε που βρέθηκε νεκρός μετά την εξαφάνισή του στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στην τελευταία φορά που είδε τον Αναστάσιο Πρασά. Επί της ουσίας ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον 50χρονο.

«Ο Τάσος ήρθε στην εταιρεία την Παρασκευή το πρωί. Μου έδωσε μια σακούλα που κρατούσε και έφυγε. Ήταν στεναχωρημένος. Μου έδωσε τη σακούλα που κρατούσε και έφυγε χωρίς να πει κάτι. Δεν μπορούσα να τον ψυχολογήσω γιατί δεν τον ξέραμε και πολύ καιρό. 15-20 μέρες δούλευε σε εμάς αλλά εκείνη την ημέρα ήταν κάπως. Φαινόταν στο πρόσωπο του».

Όλοι τον περιγράφουν ως έναν ευαίσθητο και κλειστό χαρακτήρα. Ο 50χρονος ξεκίνησε να εργάζεται στη νέα του δουλειά σε ένα πόστο που είχε να κάνει με το λογισμικό της εταιρείας και ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

«Με την και δουλειά ήταν καλά γιατί πήγε με όλες τις προϋποθέσεις. Ήξερε και το πρόγραμμα που θα βάζανε. Δηλαδή γι’ αυτό τον πήραν οι άνθρωποι», δήλωσε η σύζυγος του στο LiveNews.




Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Σέρρες: Πολύωρη μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες σε πυρκαγιά σε ξυλουργείο
17 Απριλίου, 2025
Κ. Δημογλίδου για βεγγαλικά: Έχουν γίνει πάνω από 12.000 έλεγχοι ήδη σε όλη την επικράτεια – Καλύτερη η εικόνα φέτος
17 Απριλίου, 2025
Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων 21χρονος, θύμα τροχαίου
17 Απριλίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Να μην κατεβάζουν σκουπίδια στους κάδους τις ημέρες του Πάσχα καλεί τους κατοίκους ο Δήμος
17 Απριλίου, 2025
Κατασχέθηκαν 60 κιλά εκρηκτικών υλών και 93 κιλά δυναμίτες σε Κάλυμνο και Κω
17 Απριλίου, 2025
Βολές κατά της κυβέρνησης για τον χάρτη του «Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού» από την αντιπολίτευση
17 Απριλίου, 2025
«Με τίτλο «15 μήνες αλλάΖΟΥΜΕ την ΑΘΗΝΑ», η έκδοση της δημοτικής παράταξης του Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα…»…
17 Απριλίου, 2025
Απεργίες και καθυστερήσεις στο Γκάτγουικ και τα τρένα ενόψει Πάσχα
17 Απριλίου, 2025
Τουρκία για ελληνικό Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό: «Δεν έχει νομική ισχύ – Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο»
17 Απριλίου, 2025
Πώς θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ενόψει Πάσχα
17 Απριλίου, 2025