«Θαυμάζω τις γυναίκες που φεύγουν»: Το τελευταίο μήνυμα της Louise Hunt πριν πέσει νεκρή από τη βαλλίστρα του πρώην της

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία η δολοφονία με βαλλίστρα της οικογένειας του σχολιαστή αγώνων του Sky Sports και του BBC, Τζον Χαντ.

Ο εικοσιεξάχρονος Κάιλ Κλίφορντ συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης για τη δολοφονία της εξηνταενάχρονης Κάρολ Χαντ και των θυγατέρων της Λουίζ, 25 ετών και Χάνα, 28 ετών.

Η μητέρα βρέθηκε νεκρή στον διάδρομο του σπιτιού με ένα βέλος καρφωμένο στο στήθος της, ενώ και στις τρεις γυναίκες βρέθηκαν σημάδια δεσίματος από τον δράστη, σύμφωνα με την «Guardian».

Η Louis Hunt και ο δράστης φέρονται να διατηρούσαν σχέση στο παρελθόν και, σύμφωνα με τη Daily Mail, η κοπέλα, λίγες μέρες πριν από τη δολοφονία της είχε αναδημοσιεύσει ένα tweet, με το οποίο εξέφραζε τον θαυμασμό της για τις γυναίκες που φεύγουν από κακοποιητικές σχέσεις.

«Θαυμάζω τις γυναίκες που φεύγουν είτε την πρώτη είτε τη 12η φορά, αφότου κακοποιήθηκαν. Χρειάζεται ΠΟΛΛΗ δύναμη, για να σπάσεις τον φαύλο κύκλο. Χρειάζεται να αγαπάς πολύ τον εαυτό σου, για να τον διαλέξεις», έγραφε το tweet, που αναδημοσίευσε η Λουίζ Χαντ.