The Bachelor: Άγριος καβγάς στο σπίτι – «Θα βρεθεί το κεφάλι σου μέσα στη λεκάνη του μπάνιου» (video)

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος με την Αναστασία απολάμβαναν τη βραδινή τους έξοδο και οι δυο τους ερχόντουσαν πιο κοντά. Την ίδια στιγμή στο σπίτι του «Bachelor» στήθηκε άγριος καβγάς με απειλές και… εκτόξευση πραγμάτων.

Συγκεκριμένα οι διαγωνιζόμενες καθόντουσαν όλες μαζί και συζητούσαν και η Αντζελίνα διαφώνησε με την Κασσιανή. Η Ερριέτα μπήκε στη μέση της συζήτησης θέλοντας να υπερασπιστική την Κασσιανή.

Η ένταση αυξήθηκε επικίνδυνα και τότε η Ερριέτα πήρε το μαξιλάρι που βρισκόταν δίπλα της στον καναπέ και το πέταξε στην Αντζελίνα, κίνηση που έκανε έξαλλη τη δεύτερη.

Η Αντζελίνα σηκώθηκε όρθια και κατευθύνθηκε προς το μέρος της Ερριέττας και αμέσως οι υπόλοιπες παίκτριες σηκώθηκαν όρθιες για να μπουν ανάμεσα τους ώστε να μην εκτροχιαστεί η κατάσταση.

«Αυτό δεν θα το ξανακάνεις γιατί την επόμενη φορά θα βρεθεί το κεφάλι σου μέσα στη λεκάνη του μπάνιου, στη θέση του», απείλησε η Αντζελίνα.

«Εγώ δεν επιτρέπω σε καμία, ούτε στην παρέα μου, ούτε στο χώρο που είμαι εγώ, να μου υψώνει τον τόνο της φωνής. Μπορεί η Κασσιανή να μην είναι φίλη μου, αλλά δεν επιτρέπω σε κανέναν να μιλάει με αυτόν τον τόνο όταν είμαι εγώ μπροστά. Γι’ αυτό το λόγο της πέταξα το μαξιλάρι μήπως τηε μπει στο στόμα και το βουλώσει», είπε λίγη ώρα αργότερα η Ερριέτα.

-Ad-