The Bachelor spoiler: Δηλώνει 26, αλλά… – Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Αθηνάς

The Bachelor spoiler: Με μια απλή αριθμητική πράξη, η γνωστή περσόνα μας λέει είναι ότι η Αθηνά δεν είναι 26 ετών. Δείτε την ηλικία της…

Μεγάλος ντόρος επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα Social Media, αναφορικά με την πραγματική ηλικία της παίκτριας του Bachelor, η οποία έχει… «φέτα πρόβλημα».

Η Ελληνοαμερικανίδα παίκτρια δηλώνει 26 ετών, όμως οι χρήστες του Twitter δεν πείθονται…

Να θυμίσουμε ότι και την περσινή σεζόν, η Έλενα Μπάση δήλωνε 38 ετών, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στα Social Media, χωρίς ποτέ να αποκαλύψει ποια είναι η πραγματική της ηλικία.

The Bachelor spoiler: Τελικά πόσο είναι η Αθηνά

Ωστόσο, η Soulaglamorous φρόντισε να λύσει και… αυτό το μυστήριο.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε story στο Instagram, το οποίο δείχνει βίντεο από τα γενέθλια της Αθηνάς πριν από δύο χρόνια όπου στην τούρτα φαίνεται το νούμερο 29.

Με μια απλή αριθμητική πράξη, αυτό που η γνωστή περσόνα μας λέει είναι ότι η Αθηνά είναι 31 και όχι 26 ετών.

The Bachelor: Η Σία Βοσκανίδου επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»

Ραντεβού κάτω από τα αστέρια απόψε στο The Bachelor κι ο Αλέξης Παππάς με την Γιώτα αντάλλαξαν τρυφερές στιγμές και φιλιά.

Η Γιώτα εξομολογείται πως κάτι έχει αλλάξει μέσα της για τον Αλέξη, παρά τις αρχικές της αμφιβολίες και πλέον ο Bachelor, τής ξυπνά συναισθήματα. Όλα αυτά υπό τους ήχους ενός ερωτικού τραγουδιού με ερμηνεύτρια την Σία Βοσκανίδου. Η περσινή παίκτρια, που πέρυσι έκλεψε στις εντυπώσεις, επέστρεψε στο ριάλιτι, μετά από πρόσκληση του Αλέξη Παππά και τραγούδησε για να δημιουργήσει την ιδανική ατμόσφαιρα στο ραντεβού. Μάλιστα η ίδια έδωσε συμβολές στην Γιώτα, μιας κι η ίδια πέρυσι έφτασε αρκετά κοντά στο να κατακτήσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Έτσι ολοκληρώθηκε το όμορφο ραντεβού ανάμεσα σε Αλέξη και Γιώτα.

Ξαφνική αποχώρηση στο The Bachelor – Ο Αλέξης Παππάς έστειλε στο σπίτι της την παίκτρια

Κρύος ιδρώτας έλουσε στο The Bachelor δύο κοπέλες, αφού μία εκ των οποίων έπρεπε να αποχωρήσει από την βίλα.

Ο Αλέξης Παππάς όλο αυτό το διάστημα ήταν πολύ σκεπτικός καθώς υπάρχουν ορισμένες κοπέλες με τις οποίες έχει έρθει πολύ κοντά ενώ υπάρχουν κι άλλες, που είναι σχεδόν άφαντες και δεν έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στο reality. Συγκεκριμένα αυτές οι κοπέλες είναι η Φαίη κι η Άντρεα, στις οποίες ο Αλέξης Παππάς εξήγησε ότι ο χρόνος είναι σημαντικός και προσπαθούσε να σκεφτεί τον εαυτό του σε σχέση με τις ίδιες. Η Φαίη έχει προκαλέσει αρκετές εντάσεις κι ο Αλέξης δεν ήταν τόσο πρόθυμος να της δώσει μία ακόμα ευκαιρία ενώ η Άντρεα είναι πολύ κλειστή και δεν εκφράζει σχεδόν καθόλου τα συναισθήματά της.

Οι κοπέλες δεν περίμεναν αυτήν την εξέλιξη αλλά τελικά ο Αλέξης αποφάσισε να αποχωρήσει η Άντρεα, αφού νιώθει μόνο φιλικά μαζί της και πιστεύει ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάτι παρά πέρα.