The Bachelor spoiler: Σάλος με ροζ βίντεο παίκτριας – Τι θα κάνει ο Παππάς

The Bachelor spoiler: Από το βράδυ του Σαββάτου το συγκεκριμένο βίντεο άρχισε να κάνει την εμφάνισή του, με το ριάλιτι του Alpha να έχει κάνει αρκετά καλά νούμερα και την κοπέλα να αποκτά αναγνωρισιμότητα.

Λίγες μέρες έχει που ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι “The Bachelor” και ήδη ξέσπασε η πρώτη “θύελλα”.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, παίκτρια που βρίσκεται στη βίλα εμφανίζεται σε καυτό ερωτικό βίντεο, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες. Λίγο μετά την είσοδο της στο παιχνίδι, η νεαρή κοπέλα είδε να γίνεται αρνητική πρωταγωνίστρια στην υπόθεση αυτή και πλέον έχει να αντιμετωπίσει και αυτό.

Το βίντεο αυτό παρουσιάζει τη νεαρή κοπέλα σε περιπτύξεις με έναν άνδρα, ο οποίος χωρίς ενδοιασμούς βιντεοσκοπεί την πράξη, με την ίδια προφανώς να γνωρίζει ότι καταγράφεται.

Από το βράδυ του Σαββάτου το συγκεκριμένο βίντεο άρχισε να κάνει την εμφάνισή του, με το ριάλιτι του Alpha να έχει κάνει αρκετά καλά νούμερα και την κοπέλα να αποκτά αναγνωρισιμότητα.

Η νεαρή φαίνεται ότι έχει ενημερωθεί για τη διαρροή του εν λόγω βίντεο στο διαδίκτυο, αλλά παραμένει μέσα στη βίλα του “The Bachelor”. Άγνωστο τι θα σημαίνει αυτό για τον Αλέξη Παππά…

The Bachelor spoiler: Πάει για γάμο η «26χρονη» Αθηνά – Αυτή είναι η πραγματική της ηλικία

The Bachelor: Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, η οποία επικαλείται πηγές από τις ΗΠΑ, η ξανθιά παίκτρια δεν είναι 26 ετών, αλλά 31, ενώ δεν είναι καν single, για να δικαιολογείται η παρουσία της στο ριάλιτι του ALPHA.

Αποκαλύψεις που εκθέτουν ανεπανόρθωτα την παραγωγή του «The Bachelor» και τον «ALPHA» κάνει η εφημερίδα Espresso, η οποία θέλει την πλέον συζητημένη παίκτρια του φετινού κύκλου να μπήκε στο ριάλιτι… αρραβωνιασμένη.

Ο λόγος για την Αθηνά από τη Νέα Υόρκη, η οποία ξεχώρισε ήδη από το πρώτο επεισόδιο με τη συμπεριφορά και τις ατάκες της, με το Twitter την χορταίνει να την «περιποιείται» για την απόφασή της να δηλώσει 26 ετών.

The Bachelor: Δεν είναι 26 ετών!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, η οποία επικαλείται πηγές από τις ΗΠΑ, η ξανθιά παίκτρια δεν είναι 26 ετών, αλλά 31, ενώ δεν είναι καν single, για να δικαιολογείται η παρουσία της στο ριάλιτι του ALPHA. Συγκεκριμένα, είναι αρραβωνιασμένη από τον περασμένο Απρίλιο με άνδρα ονόματι Νίκος, με τους δυο τους να ζουν μαζί στη Νέα Υόρκη.

Όπως αναφέρεται, μάλιστα, ο γάμος τους πήρε αναβολή (!) για να μπορέσει η Αθηνά να συμμετάσχει στον νέο κύκλο του ριάλιτι του ALPHA.

Να σημειωθεί, πως στον λογαριασμό της στο instagram υπάρχουν κοινά στιγμιότυπα των δυο τους, με την ίδια να έχει αναρτήσει και το δαχτυλίδι του αρραβώνα τους.

Η Γιώτα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Bachelor!

Η Γιώτα και ο Αλέξης, κατά τη διάρκεια του ομαδικού ραντεβού, έρχονται πολύ κοντά και εκείνη τού κάνει ερωτική εξομολόγηση. Τα κορίτσια που βλέπουν την εν λόγω σκηνή αντιδρούν.

«Η Γιώτα μου βγάζει έναν ερωτισμό. Είναι πολύ αισθησιακή γυναίκα», είπε στην κάμερα του Bachelor ο Αλέξης.

H Γιώτα τον πλησιάζει και όταν τα κεφάλια τους έρχονται αρκετά κοντά, τόσο που δύσκολα αποφεύγεται ένα φιλί ο Αλέξης της μιλάει με υπονοούμενα: «Έχω καταλάβει ότι είσαι ξεχωριστή ανάμεσα σε πολλές. Υπάρχουν πράγματα που αυτή τη στιγμή είναι μικρά, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μεγαλώσουν».

-Ad-