Θεσσαλονίκη: Έκρηξη σε κτίριο

Σύμφωνα με το grtimes.gr, λίγο μετά τις 16:30 σημειώθηκε έκρηξη σε κτίριο, όπου στεγάζεται η εταιρεία διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Μετά την έκρηξη ακολούθησε μικρής έκτασης φωτιά, από την οποία γέμισε καπνούς το εσωτερικό του κτιρίου. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και με κλιμακοφόρο όχημα, καθώς μία γυναίκα βρισκόταν στην ταράτσα του κτιρίου απ’ όπου και απεγκλωβίστηκε. Οι φλόγες έσβησαν και δεν υπήρξε τραυματισμός.

Όπως δήλωσε ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Βορείου Ελλάδος αρχιπύραρχος Σπυρίδων Βαρσάμης, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία η φωτιά ξέσπασε μετά την έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού (γκαζακια) που ήταν τοποθετημένος στην είσοδο της εταιρείας.

Η γυναίκα που εγκλωβίστηκε, βρίσκονταν στο εσωτερικό των γραφείων και ανέβηκε στο μπαλκόνι του τέταρτου ορόφου για να γλιτώσει από τις φλόγες και τους καπνούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη εταιρεία δεν είναι η πρώτη φορά που είχε αποτελέσει στόχο καθώς και στο παρελθόν είχε σημειωθεί ανάλογη επίθεση.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
«European Shipping Summit 2025»: Εκδήλωση της ΕΕΕ – Τραυλού: «Υπεύθυνη ηγέτιδα η ναυτιλία των Ελλήνων για την Ευρώπη»
10 Μαρτίου, 2025
Η Νίκη «αδειάζει» τον Νικόλα Παπαδόπουλο που βανδάλισε εκθέματα στην Εθνική Πινακοθήκη
10 Μαρτίου, 2025
Καιρός: Νέα θερμή εισβολή στο τέλος της εβδομάδας
10 Μαρτίου, 2025
Συμμετοχές ρεκόρ στον 13ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας
10 Μαρτίου, 2025
Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν καταργούνται τα ΚΕΠΑ ως οργανισμός
10 Μαρτίου, 2025
Κρεμλίνο για διαβουλεύσεις με Ιράν: «Είναι μια κυρίαρχη χώρα και καθορίζει ανεξάρτητα τη θέση του»
10 Μαρτίου, 2025
ΟΣΕ: Απάντηση σε δημοσίευμα αναφορικά με τις προσλήψεις προσωπικού κυκλοφορίας με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών
10 Μαρτίου, 2025
Ζελένσκι: «Το Κίεβο θέλει ειρήνη»
10 Μαρτίου, 2025
Κυβερνητικές πηγές κατά ΠΑΣΟΚ: Όταν μιλούν για «κατήγορο χυδαιότητας και τοξικότητες» ας κοιτούν στον καθρέφτη
10 Μαρτίου, 2025
Εθνική Πινακοθήκη: Αφέθηκε ελεύθερος και απειλεί με μηνύσεις ο βουλευτής της Νίκης
10 Μαρτίου, 2025