Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης

Κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης εξάρθρωσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, με τη σύλληψη τριών αντρών και μίας γυναίκας και την κατάσχεση 13 κιλών ηρωίνης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν χθες να κινούνται με τρία οχήματα, τα οποία ακινητοποιήθηκαν για έλεγχο στο ύψος των διοδίων Μαλγάρων. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα αυτοκίνητα και σε οικίες που διέμεναν στην περιοχή της Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 13 κιλά και 728 γραμμάρια ηρωίνης συσκευασμένα σε 27 δέματα, μικροποσότητα κάνναβης, 1.500 ευρώ, κινητά τηλέφωνα και 7 πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, 49χρονος άντρας, με άμεσους συνεργούς τους υπόλοιπους τρεις συλληφθέντες, είχε αναλάβει το ρόλο της προμήθειας ποσοτήτων ηρωίνης από τη συμμορία, οργανώνοντας παράλληλα τη μεταφορά τους από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, για περαιτέρω διακίνησή τους στο πολεοδομικό συγκρότημα.

Κατά τις μετακινήσεις τους και προκειμένου να αποφύγουν πιθανά σημεία αστυνομικού ελέγχου, χρησιμοποιούσαν ένα από τα τρία οχήματα ως προπομπό, ενώ από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος οδηγός του προπορευόμενου αυτοκινήτου, στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.