Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη – Είχε βάλει γυναίκα στο πορτ μπαγκάζ!

Αστυνομικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με σταθμούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Τροχαίας, Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλλαβαν έναν 23χρονο διακινητή παράτυπων μεταναστών, χθες το απόγευμα στην Εγνατία Οδό.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το ΙΧ που οδηγούσε ένας 23χρονος, το οποίο νωρίτερα δεν συμμορφώθηκε σε σήματα αστυνομικών σε περιοχή της Καβάλας. Στη συνέχεια το εν λόγω όχημα δεν συμμορφώθηκε εκ νέου σε σήματα στάσης που πραγματοποιήθηκαν στην Εγνατία Οδό (Έξοδος Βαγιοχωρίου), ωστόσο ακινητοποιήθηκε έπειτα από πρόσκρουση σε κράσπεδο σε έτερο σημείο της Εγνατίας Οδού. Να σημειωθεί πως από την πρόσκρουση στο κράσπεδο δεν αναφέρθηκε τραυματισμός κάποιου ατόμου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά την ακινητοποίηση του οχήματος ο 23χρονος οδηγός προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο παραπάνω αυτοκίνητο διαπιστώθηκε η μεταφορά τεσσάρων παράτυπων μεταναστών (από την Ερυθραία) και συγκεκριμένα ενός άντρα και τριών γυναικών, μία εκ των οποίων βρέθηκε στον χώρο των αποσκευών, σύμφωνα με το thesstoday.gr

Σε βάρος του 23χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, απείθεια, αντίσταση και παρακώλυση συγκοινωνιών, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι διακινούμενοι μετανάστες κατάγονται από την Ερυθραία, ενώ δεν έγινε γνωστό ο προορισμός τους, ούτε το ποσό που πλήρωσαν για την μεταφορά τους.

-Ad-