Θεσσαλονίκη: Ήμασταν σίγουροι ότι τη δολοφόνησε ο σύντροφός της – Τι λέει η οικογένεια της εγκύου

Σοκάρουν τα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη από τον σύντροφό της και τον 34χρονο φίλο του. Οι δυο τους είχαν καταστρώσει το σχέδιό τους με τον σύντροφό της να την πηγαίνει στο σπίτι του και εκεί ο φίλος του να τη φιμώνει και να τη σκοτώσουν με κουζινομάχαιρο.

Η οικογένεια της 41χρονης εγκύου από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής της πίστευε ότι κάτι δεν πάει καλά. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η σύζυγος του πατέρα της 41χρονης, υποψιάζονταν ότι ο 39χρονος σύντροφός της είχε ρόλο στην εξαφάνισή της, γιατί τους είχε τρομάξει το παρελθόν του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η μητριά της 41χρονης εγκύου ανέφερε ότι έμαθε για τη δολοφονία της από την Ασφάλεια. «Είχαμε υποψίες για τον σύντροφό της από τη στιγμή που μάθαμε το ποιόν του. Όταν έγραψε αυτό το μήνυμα ξέραμε ότι δεν ήταν η Γεωργία. Η Γεωργία δεν θα έπαιρνε λεφτά, δεν θα έπαιρνε ούτε 1 ευρώ, όχι 5.000 ευρώ. Αμέσως καταλάβαμε ότι ο σύντροφός της λέει ψέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι ουδέποτε η Γεωργία μίλησε κατά του συντρόφου της στην οικογένειά της. Όμως, αποκάλυψε ότι ο 39χρονος ήρθε σε επικοινωνία με τον πατέρα της Γεωργίας αμέσως μετά την εξαφάνισή της. «Έλεγε ότι είναι καλά και ο πατέρας της ήταν ήρεμος. Δεν ξέραμε ότι η Γεωργία είναι έγκυος. Ο μπαμπάς της παίρνει φάρμακα, δεν μπορεί να διαχειριστεί τη δολοφονία της», συμπληρώνοντας: «Όταν μάθαμε για την κακοποιητική του συμπεριφορά ήμασταν σίγουροι ότι εκείνος τη σκότωσε».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 39χρονος δράστης φέρεται στο παρελθόν εκτός από την αδερφή του να είχε χτυπήσει και άλλες συντρόφους του με τους αστυνομικούς να προσπαθούν τώρα να απαντήσουν στα κίνητρα της δολοφονίας της εγκύου, που φαίνεται να είναι οικονομικά.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ιωάννινα: Αυτοπυρπολήθηκε 44χρονη γυναίκα – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
1 Οκτωβρίου, 2024
Παππάς: Η χώρα βιώνει τραγικά γεγονότα και ο Μητσοτάκης δεν βρήκε μια κουβέντα για να πει
1 Οκτωβρίου, 2024
Σύλληψη 29χρονου για ξυλοδαρμό της γυναίκας του μπροστά στο 15 μηνών παιδί τους
1 Οκτωβρίου, 2024
Μάχη σε δύο μέτωπα στην Κορινθία: Εκκενώθηκαν τα Σοφιανά – Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή
1 Οκτωβρίου, 2024
Φάμελλος: Επαναλαμβάνεται, δυστυχώς, με αυτή την κυβέρνηση το φαινόμενο μία φωτιά να σβήνει στη θάλασσα
1 Οκτωβρίου, 2024
Η Teleperformance Ενώνει τις Δυνάμεις της με τo Save Your Hood σε μια Βιώσιμη Δράση για Καθαρότερες Θάλασσες
1 Οκτωβρίου, 2024
Μάχη σε δύο μέτωπα στην Κορινθία: Εκκενώθηκαν τα Σοφιανά – Ανοιχτή η εθνική οδός
1 Οκτωβρίου, 2024
Μητσοτάκης στη Βουλή: Ναι, το 2025 η Ελλάδα θα έχει επιτέλους Κτηματολόγιο – Έναν ακριβή χάρτη, χωρίς παραθυράκια ανομίας
1 Οκτωβρίου, 2024
Αυτές είναι οι 11 ανατροπές στις συντάξεις – Αποκαλύπτει ο Αλέξης Μητρόπουλος
1 Οκτωβρίου, 2024
Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε 12χρονος στη Χαλκιδική: Συνελήφθη ένας 13χρονος και ο πατέρας του
1 Οκτωβρίου, 2024