Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε Γερμανός που ζούσε στο αμάξι του και έκανε την ανάγκη του σε ιδιωτικό οικόπεδο

To δικαστήριο στο μέγαρο Θεσσαλονίκης τον καταδίκασε σε 12μηνη φυλάκιση, με 3ετή αναστολή, για υποβάθμιση περιβάλλοντος, ενώ αποφάσισε να αφαιρεθεί από την κατοχή του το αυτοκίνητο καθώς δεν προέκυψε ότι είναι ο ιδιοκτήτης του.

Σε σπίτι είχε μετατρέψει το αυτοκίνητό του 48χρονος Γερμανός, ο οποίος συνελήφθη, όταν καταγγέλθηκε από περιοίκους ότι είχε συσσωρεύσει γύρω του σκουπίδια κι έκανε την ανάγκη του στο ιδιωτικό οικόπεδο, όπου είχε σταθμεύσει το όχημα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι αστυνομικοί είχαν κληθεί αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες στο σημείο στάθμευσης του αυτοκινήτου (στην Πυλαία), όταν κάτοικοι και περαστικοί κατήγγειλαν ότι ο 48χρονος ουρεί και αφοδεύει σε κοινή θέα, επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα, επαιτεί και απευθύνει ύβρεις.

Ο 48χρονος, απολογούμενος ανέφερε ότι ζει κάποια χρόνια στην Ελλάδα κι ότι ήρθε στη Θεσσαλονίκη για την αγορά ακινήτου. Αρνήθηκε ότι έκανε την ανάγκη του σε κοινή θέα, υποστηρίζοντας ότι απευθυνόταν σε παρακείμενα καταστήματα, ενώ για το αυτοκίνητο είπε ότι ακινητοποιήθηκε στο σημείο επειδή του έκλεψαν την μπαταρία, τη βενζίνη κι άλλα μέρη του.

Πηγή: ΑΠΕ

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γαλλία: Ένας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι σε αγορά της Μυλούζης – Μακρόν: «Τρομοκρατική ενέργεια χωρίς αμφιβολία»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Σεισμοί: Σε ύφεση η ακολουθία – Κλειστά σχολεία μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ανάφη και Ίο αποφάσισαν οι Επιτροπές
22 Φεβρουαρίου, 2025
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 22-9: «Βούλιαξε» τον «αιώνιο» αντίπαλο στον τελικό και χρίστηκε Κυπελλούχος Ελλάδας στο πόλο των ανδρών
22 Φεβρουαρίου, 2025
«Πρεμιέρα» για τη συγκοινωνιακή αστυνομία με περισσότερους από 150 ελέγχους και τέσσερις συλλήψεις
22 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Αμείλικτα τα ερωτήματα από τις καταγγελίες συγγενών για τον θάνατό του – «Είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Κινητοποιήσεις για τα Τέμπη σε συνοικίες της Αθήνας και στη Θεσσαλονίκη
22 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: O προεκλογικός αγώνας και τα σενάρια της επόμενης μέρας
22 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Ψάχνουν για απαντήσεις στη διαδρομή θανάτου 18 χιλιομέτρων του 39χρονου – Καταγραφικά και τοξικολογικές ρίχνουν «φως» στο μυστήριο
22 Φεβρουαρίου, 2025
Χαλκίδα: 22χρονη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού – Τέσσερις συλλήψεις
22 Φεβρουαρίου, 2025
Πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για Τέμπη: Οι ερευνητές κάνουν λόγο για «αντικρουόμενα στοιχεία» – Παρουσιάζεται στις 27 Φεβρουαρίου
22 Φεβρουαρίου, 2025