Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέα η γυναίκα που μαχαίρωσε 27χρονη

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 25χρονη για την επίθεση με μαχαίρι σε 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας στη Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Κατά την απολογία της η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να την σκοτώσει, αλλά της επιτέθηκε μόνο για να τη φοβίσει έτσι ώστε να την απομακρύνει από τον σύζυγό της και τα παιδιά της.

Εμφανίστηκε μετανιωμένη και ενώπιον της ανακρίτριας ανέφερε ότι ζήτησε συγγνώμη από την 27χρονη, μέσω της μητέρας της και του αδελφού της οι οποίοι την επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται αναφέρει το grtimes.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το αιματηρό περιστατικό συνέβη στην Πυλαία όταν η 25χρονη επιτέθηκε στην 27χρονη την οποία και τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά. Η κατηγορούμενη μετέβη στο σπίτι όπου μένει η 27χρονη και με ένα κουζινομάχαιρο της επιτέθηκε, χτυπώντας την στην κοιλιά και τραυματίζοντάς τη σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αιτία του επεισοδίου φέρεται να είναι το γεγονός ότι η 25χρονη, μητέρα δύο παιδιών, κατηγορούσε την 27χρονη ότι είχε σχέση ή επιθυμούσε να συνάψει σχέση με τον άντρα της.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραγωδία στην άσφαλτο στο Μεσολόγγι: Νεκρός ένας 27χρονος – Σοβαρά τραυματισμένος ένας 26χρονος
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αλεξάνδρα Νίκα: «Αρκεί μία κακή στιγμή για να ανατρέψει τα πάντα» – Το πρώτο μήνυμα μετά την παράσυρση στο Κολωνάκι
12 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Εξιχνιάσθηκε διάρρηξη με τη μέθοδο του «Ριφιφί» με λεία άνω των 4.000.000 ευρώ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο καβγάς που προηγήθηκε της δολοφονίας του 59χρονου στην Πιερία – «Τον ρώτησα γιατί χάλασε τα χρήματα της βάφτισης»
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Χρυσός» στο Ντουμπάι ο Γκαβέλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ξανά μια στρατηγική πυξίδα στη βάση μιας διεκδικητικής εξωτερικής πολιτικής
12 Φεβρουαρίου, 2025
Χάρης Δούκας: «Τον Σεπτέμβριο η ανέγερση των κερκίδων του γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εχθρός της πατρίδας;
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σπαρτιάτες: Εξετάστηκαν στο Εκλογοδικείο οι προσφυγές κατά βουλευτών
12 Φεβρουαρίου, 2025