Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις για διακίνηση μεταναστών

Τέσσερις διακινητές συνελήφθησαν σε τρία περιστατικά για μεταφορά στο εσωτερικό της χώρας μεταναστών που δεν διέθεταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί, στο Ροδίτη Ροδόπης, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς διακινητές που μετέφεραν πέντε μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, μετά από καταδίωξη, συνέλαβαν αλλοδαπό οδηγό ΙΧ αυτοκινήτου, ο οποίος μετέφερε, παράνομα τέσσερις μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, σήμερα το πρωί στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν ημεδαπό διακινητή, που μετέφερε δύο μετανάστες.

Και τα τρία οχήματα που ενεπλάκησαν στις μεταφορές μεταναστών έχουν κατασχεθεί ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς. Προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

-Ad-