Θετικός στον κορονοϊό ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος

Θετικός στον κορονοϊό είναι και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του SFERA 102,2 ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός τέθηκε αμέσως σε καραντίνα, ενώ για προληπτικούς λόγους μπήκαν σε καραντίνα και όσοι συνεργάτες του σταθμού ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Η ανακοίνωση του σταθμού

Ο ραδιοφωνικός σταθμός SFERA 102,2 του Ομίλου Πολίτη, σε συνεχή επαγρύπνηση για το θέμα του κορονοϊού και με ευθύνη απέναντι στους εργαζόμενους του, ανακοινώνει ότι ο κ. Βαγγέλης Χαρισόπουλος, ραδιοφωνικός παραγωγός της καθημερινής εκπομπής 18:00-21:00, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό COVID-19.

Ακολουθώντας ένα αυστηρό πρωτόκολλο καθώς και όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ο Όμιλος Πολίτη, μόλις έγινε γνωστό ότι ο κ. Χαρισόπουλος αποτελεί επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19, προχώρησε άμεσα στη λήψη των αναγκαίων μέτρων που έχουν υποδείξει οι υγειονομικές αρχές και ο ΕΟΔΥ.

Πιο συγκεκριμένα:
• ο κ. Χαρισόπουλος τέθηκε άμεσα σε καραντίνα
• έγινε απολύμανση σε όλο το κτίριο καθώς και στον χώρο του στούντιο, άμεσα από πιστοποιημένο φορέα,
ενώ για προληπτικούς λόγους, τέθηκαν σε καραντίνα οι άμεσοι συνεργάτες της ραδιοφωνικής εκπομπής –η συμπαρουσιάστρια, κα Φελίσια Λαπάτη και ο ηχολήπτης- καθώς και όσοι συνεργάτες του σταθμού ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Τα γεγονότα βρήκαν σε απόλυτη ετοιμότητα τον SFERA 102,2 και έτσι η ροή του προγράμματος συνεχίζει κανονικά, αφού οι εκπομπές των παραγωγών από τις 18:00 έως τις 24:00 θα «βγαίνουν» απομακρυσμένα.

Ο Όμιλος Πολίτη, έχοντας ως κύρια μέριμνα την ασφάλεια των εργαζομένων, θα συνεχίσει να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει τον περιορισμό οποιασδήποτε δυνητικής μετάδοσης στο σύνολο των εργαζομένων καθώς και την απρόσκοπτη λειτουργία του σταθμού και των υπολοίπων επιχειρήσεων του

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γαλλία: Ένας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι σε αγορά της Μυλούζης – Μακρόν: «Τρομοκρατική ενέργεια χωρίς αμφιβολία»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Σεισμοί: Σε ύφεση η ακολουθία – Κλειστά σχολεία μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ανάφη και Ίο αποφάσισαν οι Επιτροπές
22 Φεβρουαρίου, 2025
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 22-9: «Βούλιαξε» τον «αιώνιο» αντίπαλο στον τελικό και χρίστηκε Κυπελλούχος Ελλάδας στο πόλο των ανδρών
22 Φεβρουαρίου, 2025
«Πρεμιέρα» για τη συγκοινωνιακή αστυνομία με περισσότερους από 150 ελέγχους και τέσσερις συλλήψεις
22 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Αμείλικτα τα ερωτήματα από τις καταγγελίες συγγενών για τον θάνατό του – «Είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Κινητοποιήσεις για τα Τέμπη σε συνοικίες της Αθήνας και στη Θεσσαλονίκη
22 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: O προεκλογικός αγώνας και τα σενάρια της επόμενης μέρας
22 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Ψάχνουν για απαντήσεις στη διαδρομή θανάτου 18 χιλιομέτρων του 39χρονου – Καταγραφικά και τοξικολογικές ρίχνουν «φως» στο μυστήριο
22 Φεβρουαρίου, 2025
Χαλκίδα: 22χρονη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού – Τέσσερις συλλήψεις
22 Φεβρουαρίου, 2025
Πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για Τέμπη: Οι ερευνητές κάνουν λόγο για «αντικρουόμενα στοιχεία» – Παρουσιάζεται στις 27 Φεβρουαρίου
22 Φεβρουαρίου, 2025