Θλίψη για τον 46χρονο ΕΚΑΒίτη – «Αν είχε καλέσει το 112 θα τον βρίσκαμε συντομότερα»

Θλίψη για τον 46χρονο Θοδωρή Τσώνη από τον ΕΚΑΒ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα όταν έπεσε με τη μηχανή του σε γκρεμό στον Προύσο της Ευρυτανίας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο ΕΚΑΒίτης έπεσε με τη μηχανή του σε γκρεμό, κάλεσε την σύζυγό του, ωστόσο δεν μπορούσε να δώσει οδηγίες για το στίγμα του με αποτέλεσμα να περάσουν αρκετές ώρες πριν τελικά εντοπιστεί νεκρός.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα συνομοσπονδίας ΕΚΑΒ, Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρη Χαλέπλη, κάνοντας λόγο για έναν δοτικό άνθρωπο. Όπως επεσήμανε αν είχε πάρει κατευθείας το 112 θα τον έβρισκαν σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα και ίσως είχε σωθεί.

«Κατά τις 8 παρά το πρωί συνάδελφοί μας κατά τύχη σταμάτησαν στο συγκεκριμένο σημείο γιατί ήταν απροσδιόριστη η περιοχή έτσι όπως δόθηκε από τον εκλιπών. Έκαναν έλεγχο και εκεί μια συνάδελφος είδε το σημείο που είχε καταλήξει η μηχανή», είπε αρχικά ο κ. Χαλέπλης.

«Ήταν ένας άνθρωπος δοτικός, πολύ καλό παιδί, ήταν σε όλους παρών και δίπλα, γι’ αυτό επιλέξαμε να είναι ο προϊστάμενος της περιοχής, διεκπεραίωνε όλες τις δουλειές που χρειάζονταν όλοι οι συνάδελφοι και οι πολίτες», πρόσθεσε.

Σχετικά με το 112 ανέφερε: «Αν όντως κατάφερνε αντί να πάρει τη σύζυγό του να έπαιρνε κατευθείαν το 112, είναι σίγουρο ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα βρίσκαμε πού βρισκόταν. Δυστυχώς έφυγε ένα παιδί, άφησε πίσω του γυναίκα και 2 μικρά παιδιά, η οικογένεια του ΕΚΑΒ θα αγκαλιάσει αυτήν την οικογένεια, ήταν ένα εξαίρετο παλικάρι»,

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
«BRAVE IN – Επιστροφή στην Παραγωγικότητα» από την Τράπεζα Πειραιώς και την ΕΛΕΠΑΠ
6 Μαρτίου, 2025
Μπαρτζώκας: Να κάνουμε καλά όσα δεν κάναμε στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ματς
6 Μαρτίου, 2025
Επιβεβαιώθηκε κρούσμα του ιού της γρίπης των πτηνών στις Σέρρες
6 Μαρτίου, 2025
Νέα μείωση των επιτοκίων από την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα
6 Μαρτίου, 2025
Φωτιά στα Σπάτα
6 Μαρτίου, 2025
Πατέρας Αντώνιος: «Το να συγχωρούμε κάποιον που μας κατέστρεψε, που μας εξευτέλισε, δεν είναι πάντοτε εύκολο»
6 Μαρτίου, 2025
Συλλήψεις μελών εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές σε κοσμηματοπωλεία σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο
6 Μαρτίου, 2025
Μανώλης Λιδάκης: Όλα όσα έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση – «Εάν το είχε πάρει χαμπάρι έγκαιρα, θα το προλάβαινε»
6 Μαρτίου, 2025
Κ. Μητσοτάκης: Οι ώρες των μεγάλων αποφάσεων για την ΕΕ έχουν φτάσει – Στις εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία πρέπει να συμμετέχουν και οι ΗΠΑ
6 Μαρτίου, 2025
Εύη Βατίδου σε Γρηγόρη Βαλλιανάτο: «Ο σεβασμός σε έναν άνθρωπο που δεν είναι πια εδώ είναι στοιχείο αξιοπρέπειας»
6 Μαρτίου, 2025