Θλίψη: Νεκρός σε τροχαίο ο Διονύσης Θεοδωρακόπουλος

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία στο Ρουπάκι και ευρύτερα στον κάμπο της Ηλείας από το χαμό του 45χρονου Διονύση Θεοδωρακόπουλου σε τροχαίο, το μεσημέρι της Δευτέρας (23-09-2019) στο δρόμο Γαστούνης – Κοροίβου.

Παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών, ο 45χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών του Αγίου Στεφάνου Πατρών, έχασε τη ζωή του όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε από το δρόμο.

Προσέκρουσε πάνω σε ένα ελαιόδεντρο και στη συνέχεια σε αρδευτικό κανάλι. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας που έφτασαν στο σημείο, απεγκλώβισαν τον άντρα μαζί με τους διασώστες του ΕΚΑΒ.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο 45χρονος επέστρεφε από την βάρδιά του στην Πάτρα, προς το σπίτι της μητέρας του στο Ρουπάκι, με την οποία επικοινώνησε λίγο πριν συμβεί το μοιραίο.

Ο Διονύσης Θεοδωρακόπουλος ήταν ξάδερφος του αναπληρωτή δημάρχου Πηνειού Πάνου Θεοδωρακόπουλου και του προέδρου του ΔΣ Πηνειού Θοδωρή Θεοδωρακόπουλου,οι οποίοι σοκαρίστηκαν μόλις έμαθαν για τα τραγικά νέα.

-Ad-