Θλίψη: Πέθανε η Χρυσούλα Χριστοπούλου

Μεγάλη θλίψει έχει πέσει στην οικογένεια του Ανδρέα Χριστόπουλου αλλά και γενικότερα στην περιοχή της Πάτρας, εξαιτίας του πρόσφατου χαμού της μητέρας τους γνωστού εκδότη.

Ήταν μια δυναμική και δραστήρια γυναίκα, η οποία πάλεψε μέχρι το τέλος της ζωής.

Άφησε την τελευταία της πνοή χθες το πρωί στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες. Ηταν η πρώτη φορά που εισήχθη για νοσηλεία στα 88 της χρόνια και έμελλε να ήταν και η τελευταία της.

Γεννήθηκε στα Τσουκαλέικα αλλά έζησε στην Πάτρα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της.
Με τον αείμνηστο σύζυγό της Γιώργο Χριστόπουλο, ο οποίος γοητεύτηκε από την ομορφιά της και τον δυναμισμό της, μοιράστηκαν μια κοινή διαδρομή δεκαετιών.

Η Χρυσούλα Χριστοπούλου ήταν στο πλευρό του συζύγου της, ο οποίος διατηρούσε επί σειρά δεκαετιών καφενείο στην Ακτή Δυμαίων και παράλληλα υπήρξε στυλοβάτης της πολύτεκνης οικογένειάς τους.

Απέκτησαν τρεις γιους, τον Ανδρέα (εκδότη – συγγραφέα), τον Παναγιώτη και τον Πέτρο, οι οποίοι έχουν επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα της ανακύκλωσης και την Παναγιώτα, η οποία εργάζεται στον χώρο της υγείας. Η εκλιπούσα ευτύχησε να γνωρίσει έξι εγγόνια και δισέγγονα και έτσι αναχώρησε πλήρης για το ταξίδι προς την αιωνιότητα…

Η οικογένειά της θα της πει το «τελευταίο αντίο» στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών.