Θλίψη: Πέθανε ξαφνικά ο γιός κορυφαίου γιατρού – Ήταν 39 ετών

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε χθες η είδηση της ξαφνικής απώλειας του ΙΣΣΑ Α. ΧΑΝΤΙ, γιού του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Ιωσήφ Χαντί, σε ηλικία μόλις 39 ετών.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την απώλεια του ανθρώπου τους, που το τελευταίο διάστημα έδινε αγώνα να κρατηθεί στη ζωή κόντρα σε χρόνιο πρόβλημα που είχε.

Ο ΙΣΣΑ Α. ΧΑΝΤΙ, παρά το νεαρό της ηλικίας του είχε καταφέρει να δείξει τις αρετές του αλλά και τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του από νωρίς. Λάτρευε τον χώρο της Υποκριτικής, για αυτό και η πρώτη σχολή που ολοκλήρωσε με επιτυχία ήταν η Επαγγελματική Σχολή Θεάτρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) ως σκηνοθέτης. Ωστόσο, η δίψα του για γνώση των οδήγησε στην ενασχόλησή του και με μια δεύτερη σχολή, αυτή των Διεθνών Σχέσεων, που ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει.

Ήταν γνώστης πολλών γλωσσών και λάτρευε τα ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ιορδανία, Κύπρος, Κατάρ, ήταν μερικοί μονάχα από τους σταθμούς που επισκέφθηκε και που εργαζόταν, ξοδεύοντας μεγάλο μέρος της ζωής του μακριά από την Ελλάδα.

Τελευταία του εργασία ήταν ως σύμβουλος σε διαφημιστική εταιρεία στο Κατάρ, όπου μάλιστα ήταν άκρως πετυχημένος και η εξυπνάδα του και ευστροφία του τον είχαν οδηγήσει στην αναγνώριση. Ευφυέστατος και πρόσχαρος άνθρωπος, του άρεσε να ασχολείται με πολλά πράγματα, ενώ ήταν ιδιαίτερα κοινωνικό και αγαπητό άτομο για όσους τον γνώριζαν πραγματικά. Αν μη τι άλλο ήταν ένας μαχητικός χαρακτήρας, κάτι που απέδειξε και με την πολύχρονη ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε.

Παρά το πρόβλημα καρδιάς που αντιμετώπιζε από νεαρή ηλικία και για το οποίο έπαιρνε την απαραίτητη αγωγή, κατάφερε να έχει μια ποιοτική ζωή και να κάνει όλα όσα ποθούσε. Το πρόβλημα με την καρδιά του όμως έμελλε να αποβεί μοιραίο. Για δώδεκα ημέρες νοσηλευόταν στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, ενώ η επιδείνωση της υγείας του τον οδήγησε το τελευταίο τριήμερο στην εντατική.

Πηγή: patrisnews.gr

-Ad-