Θλίψη: Πέθανε ο Αντώνης Γκανάτσιος

Θλίψη σκορπίζει η απώλεια του Αντώνη Γκανάτσιου, επί σειρά ετών Προέδρου της Κοινότητας Ελάτειας και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του τέως Δήμου Μακρυχωρίου.

Ο Αντώνης Γκανάτσιος ήταν και ο προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Λάρισας.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 2:30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Ελατείας Λάρισας, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του Αλέξανδρα Βάσιου.

Τις δύο κόρες του, Ευαγγελία και Νικολέττα,

Τους γονείς Ευαγγελία Γκανάτσιου, Ευτυχία Βάσιου, καθώς και ανήψια, θείους, εξαδέλφους και λοιπούς συγγενείς.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας.

Τη θλίψη του για το ξαφνικό θάνατο του Αντώνη Γκανάτσιου, εξέφρασε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο οποίος σε σχετική του δήλωση σημείωσε τα εξής:

«Τόσο νωρίς και τόσο ξαφνικά… Ημέρα θλίψης σήμερα στο δήμο Τεμπών. Βαρύ το πένθος στην Ελάτεια. Έφυγε σήμερα από κοντά μας ο Αντώνης, φίλος και συνεργάτης. Είναι μια άχαρη στιγμή σήμερα να μιλήσω για τον Αντώνη, αλλά με αυτό τον τρόπο πιστεύω ότι τιμώ το πρόσωπό του. Λυπάμαι βαθύτατα γιατί χάνω ένα πολύτιμο συνεργάτη και προπάντων ένα Φίλο από τα παιδικά μου χρόνια. Στη ζωή του υπήρξε ενεργός και δραστήριος σε πολλούς τομείς. Γνωστός σε όλους για την αφοπλιστική του ειλικρίνεια, την παρορμητικότητά του, το πάθος για το δίκαιο, αλλά και την αγάπη και την προσφορά του για τον τόπο του και τους συμπολίτες του. Υπηρέτησε με πάθος την Τοπική Αυτοδιοίκηση επί σειρά ετών και προσέφερε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του χωριού του, την Ελάτεια, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Ο Αντώνης υπήρξε μαχητής ως το τέλος της ζωής του. Αγωνίστηκε και πάλεψε σκληρά για μεγάλο χρονικό διάστημα ενάντια στον καρκίνο.
Ίσως η μοναδική φορά που νικήθηκε.
Θα ΄σαι πάντα κοντά μας. Θα’ σαι πάντα παρών. Θα σε θυμόμαστε πάντα με πολλή αγάπη. Τα θερμά συλλυπητήρια όλων μας προς τους οικείους σου και την οικογένειά σου και ιδιαίτερα στη μητέρα σου Ευαγγελία, στην σύζυγό σου Αλεξάνδρα και τις κόρες σου Ευαγγελία και Νικολέτα, που τόσο αγαπούσες.
Καλό και ευλογημένο ταξίδι φίλε Αντώνη».

Πηγή: larissanet.gr

-Ad-