Θλίψη στο Πελόπιο: «Έφυγε» στα 6 του χρόνια ο Άγγελος

Είναι από αυτές τις φορές που οι λέξεις μοιάζουν φτωχές μπροστά στον πόνο και τη θλίψη.

Δεν πρόλαβε καν να ζήσει τα όνειρά του που έκανε σαν παιδί. Περίμενε με χαρά τη χθεσινή ημέρα που θα πήγαινε στην πρώτη τάξη του Δημοτικού. Εκεί όπου θα έβρισκε και τους φίλους του που τον περίμεναν για να συνεχίσουν το παιγνίδι τους. Δεν τα κατάφερε. Ο μικρός Άγγελος Κωνσταντόπουλος, από το Πελόπιο, «έφυγε» για το πιο μακρινό ταξίδι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», o Άγγελος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον -που δεν επιβεβαιώνονται από το νοσοκομείο- ο μικρός έπασχε από εγκεφαλίτιδα. Όλες αυτές τις ημέρες, πάλεψε γενναία, αλλά δυστυχώς, δεν τα κατάφερε.

Βουβός πόνος

Η τραγική είδηση έπεσε σαν κεραυνός. Τρία χωριά για τον μικρό τους Άγγελο. Το Πελόπιο όπου διέμεναν, το Γραίκα -τόπο καταγωγής της μητέρας του, καθώς και τα Μακρίσια όπου διατηρούσε κομμωτήριο. Συντετριμμένοι όλοι, δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι το χαρούμενο παιδί, δεν είναι πια κοντά τους.

Όρεξη για τη ζωή

Ο Άγγελος ήταν ένα παιδί με όρεξη για τη ζωή. Μάλιστα, του άρεσε το καράτε και παρακολουθούσε μαθήματα σε σχολή της περιοχής. Παράλληλα αθλούταν και στις ακαδημίες του Πέλοπα Πελοπίου.

Πριν από μερικές ημέρες, ο μικρός, έκανε ποδήλατο μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά στην πλατεία του χωριού. Τώρα οι φίλοι του, τον περιμένουν να γυρίσει.

Πρόσφατα, έγινε και αδελφός, καθώς οι γονείς του Λένα και Γιώργος έφεραν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, το οποίο ακόμα, δεν έχουν προλάβει να βαπτίσουν.

Το τελευταίο «αντίο»

Συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και συγχωριανοί θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Άγγελό τους, σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Πελοπίου.

Θερμή παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα στο σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού».