Εξαφάνιση Βαλεντίν: Αποκάλυψη που θα συζητηθεί από τον πατέρα

Δεν έχει τέλος το θρίλερ της εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντίν από το Παγκράτι.

Ο πατέρας της 7χρονης μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και τη δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη, έκανε μια αποκάλυψη για τη κόρη του, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τα Χριστούγεννα.

Ισχυρίστηκε πως τον πλησίασαν δυο φορές από ΜΚΟ και του ζήτησαν να δώσει το παιδί του για υιοθεσία, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Αυτό συνέβη με το που πάτησαν το πόδι τους στη Μυτιλήνη μετά τη φυγή τους από το Κονγκό.

«Ναι, μου πρότειναν να υιοθετήσουν την Βαλεντίν», απάντησε σε σχετικό ερώτημα. «Στη Λέσβο δυο φορές και μια στην Αθήνα. Μου έκαναν μάλιστα αυτή την πρόταση από Μ.Κ.Ο., αλλά δε δέχτηκα γιατί είναι το μοναδικό άτομο που έχω στη ζωή μου και είπα ότι αν είναι να πεθάνω, θα πεθάνω μαζί με την Βαλεντίν.»

Ο Αμπελκά απάντησε και για τα σενάρια που θέλουν τον ίδιο να έχει στείλει την κόρη του στο εξωτερικό, αλλά και για τις συναντήσεις με κάποια άτομα στο αεροδρόμιο πριν χαθεί το παιδί του.

«Εγώ στην Ελλάδα δεν έχω προβλήματα με τον οποιονδήποτε, δε χρωστάω χρήματα για να πει κάποιος πως έχω διαφορές μαζί του, για να με εκβιάσει», τόνισε.

«Αν είχε συμβεί κάτι πολύ κακό θα το διαισθανόμουν για την κόρη μου, για το αίμα μου. Έχω την πεποίθηση ότι θα τη βρούμε», κατέληξε.

Ο ίδιος πιστεύει ότι η Βαλεντίν ζει και θα βρεθεί, ενώ επιμένει στην αρχική του καταγγελία, ότι η κόρη του χάθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου στον δρόμο για το σούπερ μάρκετ στο Παγκράτι.

Τι δείχνουν τα τετράδια και οι ζωγραφιές της Βαλεντίν

Πηγή: anikolouli.gr