Θρίλερ και ανατροπές στην οικογενειακή τραγωδία με δύο νεκρά αδέρφια

Μία ανατροπή που διαδέχεται την άλλη και ένα θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Τρίτης κρύβεται πίσω από τα δυο νεκρά αδέρφια που εντοπίστηκαν νεκρά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Νέο Ηράκλειο.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί. Ο μεγαλύτερος αδερφός τους που βρισκόταν στο σπίτι του, το οποίο είναι στην ίδια πολυκατοικία, άκουσε τουλάχιστον δυο πυροβολισμούς από κυνηγητικό όπλο.

Αμέσως ανέβηκε τους ορόφους και έφτασε στο διαμέρισμα του 34χρονου και της 29χρονης χωρίς όμως να μπορεί να μπει.

Η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο και όταν κατάφεραν να μπουν στο χώρο εντόπισαν νεκρά τα δυο άτομα και δίπλα τους μια καραμπίνα.

Αρχικά οι αρχές θεωρούσαν πως ο 34χρονος είχε πυροβολήσει την αδερφή του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στην ζωή του.

Ωστόσο αυτό το ενδεχόμενο έχει απομακρυνθεί καθώς σύμφωνα με την αυτοψία της ιατροδικαστού τα σενάρια είναι δυο: Είτε το κάθε άτομο έβαλε μόνο του τέλος στην ζωή του, είτε η 29χρονη πυροβόλησε τον αδερφό της και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό της.

Βρέθηκαν δύο σημειώματα

Στο χώρο οι αξιωματικοί της ασφάλειας εντόπισαν δυο ιδιόχειρα σημειώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γραφικός χαρακτήρας μοιάζει και κρίνεται απαραίτητο να τα αναλύσει γραφολόγος για να ξεκαθαρίσει εάν ο συντάκτης των γραμμάτων είναι διαφορετικός.

Από την ανάλυση της ιατροδικαστικής εξέτασης θα διαπιστωθεί εάν υπάρχουν στα χέρια και των δυο ατόμων ίχνη πυρίτιδας ή μόνο του ενός.