Θρίλερ και μάχη με το χρόνο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια που έκανε 36χρονη γυναίκα στη Σκιάθο

Η Σκιάθος συζητάει τα όσα έγιναν μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε γυναίκα με χάπια. Δόθηκε αγώνας για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος και οι προσπάθειες απέδωσαν.

Η Σκιάθος περιμένει την επιστροφή της γυναίκας, που έφτασε μια ανάσα από τον θάνατο, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου και πλέον οι γιατροί εκτιμούν πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Θα παραμένει για νοσηλεία τουλάχιστον για ακόμα μία μέρα, περισσότερο ευτυχώς για προληπτικούς λόγους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 36χρονη γυναίκα προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της, με χάπια. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου σε κωματώδη κατάσταση. Οι γιατροί ενημέρωσαν αμέσως το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής, διότι έπρεπε να μεταφερθεί στον Βόλο.

Στη συνέχεια διακομίσθηκε από το λιμάνι της Σκιάθου στο λιμάνι του Βόλου. Εκεί ανέμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τη μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Ιατρικές πηγές που επικαλείται το taxydromos.gr, ανέφεραν πως η 36χρονη έχει διαφύγει τον κίνδυνο και μόλις το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας της και εισηγηθούν σχετικά οι γιατροί, θα επιστρέψει στο σπίτι της στο νησί, κοντά στην οικογένειά της.