Θρίλερ με 11χρονη στην Καλλιθέα: Σκυλιά βρήκαν τη μυρωδιά της σε τρία διαμερίσματα

Μια περίεργη υπόθεση απασχολεί το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας. Κοριτσάκι εξαφανίστηκε από την Καλλιθέα και επέστρεψε σπίτι της την επόμενη ημέρα, μετά από την ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert. Η μικρούλα φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς ότι την μετέφεραν σε έναν σκοτεινό χώρο.

Η 11χρονη εξαφανίστηκε από το σπίτι της την Κυριακή το πρωί και επέστρεψε την Δευτέρα το βράδυ. Στους αστυνομικούς , το κορίτσι είπε: «Με απήγαγαν κάποια άτομα και με μετέφεραν σε σκοτεινό χώρο. Στην συνέχεια, με άφησαν έξω και επέστρεψα σπίτι»

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού», το ίδιο το παιδί είπε πως το μετέφεραν με ταξί. «Το παιδί, ενδεχομένως να έχει πέσει θύμα ανθρώπων που θέλησαν αν την εκμεταλλευτούν».

Οι αστυνομικοί, όμως, εξετάζουν και μια καταγγελία, κατά την οποία το κορίτσι από το Ιράκ μεταφέρθηκε με ένα μαύρο αυτοκίνητο, που την άφησε ένα στενό κάτω από το σπίτι του.

Η υπόθεση φαίνεται να περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, καθώς τα σκυλιά του «Χαμόγελου του Παιδιού» εντόπισαν την μυρωδιά του κοριτσιού σε τρία από τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας στην οποία μένει: στο δικό της, στο διαμέρισμα μιας φίλης της μητέρας της αλλά και στο διαμέρισμα ενός άνδρα.

Επιπλέον, φαίνεται πως υπάρχουν υποψίες πως το παιδί μια μέρα πριν την εξαφάνισή του είχε συναντηθεί σε πλατεία με έναν ενήλικο άνδρα.

Μέχρι και αυτή την ώρα, το κοριτσάκι από το Ιράκ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παίδων» και παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, δεν φέρει ίχνη κακοποίησης.

Η μητέρα της 11χρονης, πάντως, κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για απαγωγή.