Θρίλερ με τη μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα – Το μυστήριο με τις δύο ταυτότητες

Στους δυο εκτελεστές και κυρίως στον άνθρωπο που έσωσε την εντολή για τη δολοφονία ενός Βέλγου επιχειρηματία το βράδυ της Παρασκευής (29.05.2020) στη Βούλα, προσπαθούν να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Το έργο τους όμως, πέραν του ότι όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα συμβόλαιο θανάτου, περιπλέκει το γεγονός πως ακόμη δεν γνωρίζουν με πάσα βεβαιότητα ποιο είναι το θύμα της αιματηρής ενέδρας στη Βούλα.

Και δεν ξέρουν γιατί οι αστυνομικοί βρήκαν δυο βελγικές ταυτότητες και για την ώρα δεν γνωρίζουν ούτε ποια από τις δυο είναι η αληθινή ούτε κι αν είναι όντως μια από τις δυο αληθινή ή είναι πλαστές. Το πιθανότερο, πάντως, είναι πως και οι δυο είναι πλαστές.

Τις απαντήσεις στο ποιος είναι ο ηλικιωμένος άνδρας που δυο άγνωστοι εκτέλεσαν στις 21:30 το βράδυ της 29ης Μαΐου στη Βούλα θα δώσουν οι βελγικές αρχές. Ήδη, έχουν σταλεί τα αποτυπώματά του στο Βέλγιο και αναμένονται οι απαντήσεις.

Εκείνο στο οποίο οδηγούν τα μέχρι στιγμής συμπεράσματα είναι πως ίσως πρόκειται για ένα συμβόλαιο θανάτου. Ο τρόπος που έγινε η επίθεση στον Βέλγο, στην πυλωτή της πολυκατοικίας στην οδό Δωδεκανήσου στη Βούλα, θυμίζει μαφία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε νοικιάσει διαμέρισμα στην Ελλάδα μέσω Airbnb και το αυτοκίνητό του, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, είχε πινακίδες Ζυρίχης.

Το θύμα φέρεται να είχε πάνω του μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή πιστεύουν ότι οι δράστες της εκτέλεσης είναι δυο. Πως έφτασαν στο σημείο με μηχανή (σ.σ. αυτό προκύπτει από αυτήκοο μάρτυρα που άκουσε μαρσάρισμα αμέσως μετά τους πυροβολισμούς) και περίμεναν το θύμα τους να φτάσει στην πολυκατοικία της οδού Δωδεκανήσου.

Μόλις τον είδαν να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, τον πλησίασαν και με δυο σφαίρες στο κεφάλι, τον δολοφόνησαν. Οι δράστες χρησιμοποίησαν πιστόλι 9 χιλιοστών.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας αλλά ήταν αργά και οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

-Ad-