Θρίλερ με την εξαφάνιση του επιχειρηματία στην Αθήνα: Τα μηνύματα – «φωτιά» πριν χαθούν τα ίχνη του

Παρά τις εξονυχιστικές έρευνες, δύο σχεδόν μήνες μετά, δεν εντοπίζεται κανένα ίχνος του Λεωνίδα Μπάτσιου 55 χρόνων.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη επιμένοντας στη βαθιά έρευνα, βρήκε νέους μάρτυρες και εντόπισε τον άνθρωπο με τον οποίο είχαν προστριβές. Δέχτηκε να μιλήσει στην εκπομπή και αναφέρθηκε στην ημέρα της εξαφάνισης και στο υβριστικό μήνυμα που του έστειλε.

«Ναι, με ενόχλησε και ενημέρωσα την Αστυνομία»
«Πού να γνωρίζω και εγώ τι έγινε… Εγώ έδωσα κατάθεση στην αστυνομία και τους είπα στη διάθεσή σας ότι ξέρω να το πω. Ο άνθρωπος σηκώθηκε να φύγει προφανώς γιατί είχε χρέη».

Αναφερόμενος στην κόντρα που είχαν, είπε χαρακτηριστικά:

«Αν είχε διαφορές με κάποιους εγώ δεν το γνωρίζω. Εκείνη την ημέρα ναι, εγώ τον έβρισα με μηνύματα στο τηλέφωνο, δεν τον απείλησα».

Το δράμα, η αγωνία και η έκκληση των γονιών του
Οι γονείς του επιχειρηματία που ζουν στο χωριό Ρυάκια Πιερίας – κοντά στην Κατερίνη, μίλησαν συγκινημένοι για την εξαφάνιση του παιδιού τους. Τελευταία τους επικοινωνία ήταν πριν την Πρωτοχρονιά. Ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να μείνει στο χωριό για αρκετές ημέρες.

«Δεν ξέρουμε τι απόγινε, που βρίσκεται, εάν υπάρχει και εάν είναι ζωντανός, ζητάμε να μάθουμε την αλήθεια», είπε ο πατέρας του.

«Φοβόμαστε μήπως του έκαναν κακό, δεν είχε λόγο να φύγει», λέει κλαίγοντας η μητέρα του. «Δεν έχει πειράξει ποτέ κανέναν. Όποιος γνωρίζει κάτι, ας πάρει ένα τηλέφωνο στην εκπομπή να πει ότι τον είδε και είναι ζωντανός, ας δώσει ένα σημάδι ζωής», κατέληξε η τραγική μάνα.

Τι είπε στην αδελφή του πριν χαθεί
Εμφανώς συγκινημένη και γεμάτη πόνο, η Ελισάβετ θέλει να μάθει την αλήθεια πίσω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του αδελφού της Λεωνίδα.

«Με πήρε και μιλήσαμε στο τηλέφωνο, τον άκουσα πολύ στενοχωρημένο. Κάτι του κάνανε. Φοβόμαστε ότι του έχει συμβεί κάτι κακό. Πονάμε και κρύβουμε τον πόνο κάτω από τα δόντια μας. Τον περιμένουμε όλοι με ανοιχτές τις αγκαλιές μας», είπε χαρακτηριστικά.

Ο φίλος: Τον προσκάλεσαν με τηλεφώνημα να βγει από το σπίτι
Ο φίλος, αλλά και ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟΠΟ όπου ο αγνοούμενος επιχειρηματίας συνήθιζε να συχνάζει, μιλάει στην κάμερα του «Τούνελ».

«Δεν είχε τάσεις αυτοκαταστροφής, δεν ήταν τέτοιος χαρακτήρας. Πιστεύω ότι θα είχε δώσει σημεία ζωής, τουλάχιστον στα παιδιά του αν ήταν καλά. Τους είχε μεγάλη αδυναμία. Κάποιος μπορεί να τον προκάλεσε από το τηλέφωνο. Μόνο τότε θα κατέβαινε κάτω τόσο βιαστικά. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νέα του», ανέφερε.

Ο Λεωνίδας Μπάτσιος 55 χρόνων, διαζευγμένος και πατέρας τριών παιδιών, διατηρούσε για σχεδόν τρεις δεκαετίες πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στο Ίλιον. Εξαφανίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στις 4 Ιανουαρίου από το σπίτι του στην οδό Φιλιατρών στην ίδια περιοχή.

Πηγή: anikolouli.gr