Θρίλερ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν – Δημοσίευσαν γράμμα του

Τα κρατικά μέσα της Βόρειας Κορέας, δημοσίευσαν ένα γράμμα του ηγέτη τους Κιμ Γιονγκ Ουν προς στον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής, Σίριλ Ραμαφόζα, στο οποίο τον συγχαίρει για την Ημέρα Ελευθερίας.

Η ημερομηνία που αναγράφεται στο γράμμα είναι η 27η Απριλίου του 2020, αλλά μέχρι ώρας δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί η γνησιότητά του.

Υπενθυμίζουμε πώς τα σενάρια για το κατά πόσο βρίσκεται στη ζωή ο Κιμ Γιονγ Ουν και την κατάσταση της υγείας του, ξεκίνησαν στις 15 Απριλίου όταν και δεν παρευρέθηκε στην γιορτή προς τιμήν του παππού του.

Στο γράμμα που απευθύνεται στον πρόεδρο Ραμαφόζα, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας εξέφρασε τη σιγουριά πως η φιλία των δύο χωρών θα μεγαλώσει και θα αναβαθμιστεί, με αφορμή την Ημέρα Ελευθερίας που γιορτάστηκε στη Νότια Αφρική τη Δευτέρα, 27 Απριλίου.

Την Κυριακή, 26 Απριλίου, ο στενός συνεργάτης του Κιμ Γιονγκ Ουν, Μουν Τσάνγκ, μίλησε στο CNNi και υποστήριξε πως ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας «είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του», απορρίπτοντας όλα τα σενάρια των τελευταίων ημερών.

Ένας διαδικτυακός ιστότοπος που ειδικεύεται στα θέματα της Βόρειας Κορέας, δημοσίευσε φωτογραφίες με ένα τρένο, το οποίο, κατά πάσα πιθανότητα, ανήκει στον Κιμ Γιονγκ Ουν και βρέθηκε στον σταθμό που οδηγεί σε ένα πολυτελές συγκρότημα το οποίο και του ανήκει.

Σύμφωνα με το 38 North, σε αυτό το συγκρότημα αποτελείται από διάφορες εγκαταστάσεις όπως 9 υπνοδωμάτια, κέντρο αναψυχής, προστατευμένο λιμάνι, αποβάθρα, πεδίο βολής και ένας διάδρομος προσαπογείωσης.

Την περασμένη εβδομάδα ένας Αμερικανός αξιωματούχος, μιλώντας στο CNNi, γνωστοποίησε πως η υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση μετά από μία χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Ένας ακόμα Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε πως όσα ακούγονται για την υγεία του, έχουν κάποια βάση αλλά δεν έχουν πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες.

-Ad-