Θρίλερ με τον Παναγιώτη Παπαχρήστο: Η έρευνα σε πτώμα άνδρα

Μαθητές του καθηγητή αγγλικών βρέθηκαν και μίλησαν στο «Τούνελ», σε μία προσπάθεια να ξετυλίξουν το μπερδεμένο νήμα της εξαφάνισής του.

«Από τη στιγμή που κανένας δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτόν, εμείς είμαστε η οικογένειά του και θα κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά για να τον βρούμε», τόνισαν.

Ζητούν από Εισαγγελέα να δώσει άδεια για να εντοπιστεί που έκλεισε το κινητό τηλέφωνο του Παναγιώτη Παπαχρήστου 70 χρόνων και να ερευνηθεί το διαμέρισμά του στα Πετράλωνα, κάτι που δεν έγινε από την αστυνομία.

Αναστάτωση προκλήθηκε στο στούντιο της εκπομπής από μια πληροφορία που έφτασε από την περιοχή του Φιλοπάππου, όπου συνήθιζε να περπατάει ο καθηγητής.

Αρχές Ιουλίου, περιπατητής εντόπισε το πτώμα άνδρα που μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Η πληροφορία διασταυρώθηκε από την αστυνομία και τις επόμενες ημέρες θα γίνει έρευνα για το εάν ανήκει στον καθηγητή ή σε κάποιον άλλο αγνοούμενο.

Η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας όπου έμενε ο καθηγητής, μίλησε στο «Τούνελ» για τις συνθήκες της εξαφάνισης.

«Τον Ιούλιο ανακάλυψα ότι είχα καιρό να τον δω και ψαχνόμασταν. Όλοι στην πολυκατοικία αναρωτιόμασταν μήπως έχει φύγει για διακοπές. Συνήθως όμως δεν έλειπε για τόσο καιρό. Επειδή κάποιες ημέρες έκανε πάρα πολύ ζέστη, άρχισε να μυρίζει έντονα από το διαμέρισμά του και φοβηθήκαμε. Τότε αποφασίσαμε να φωνάξουμε την αστυνομία, μη τυχόν είχε πάθει κάτι, επειδή ήταν μόνος του ο άνθρωπος. Ήρθαν αστυνομικοί και μπήκαν στο διαμέρισμα. Φαίνεται ότι είχε αφήσει κάτι στο ψυγείο και εξαιτίας της ζέστης μύρισαν τα τρόφιμα. Αργότερα που θέλαμε να ενημερωθούμε για τον γείτονά μας, η αστυνομία δεν μας έλεγε κάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια τον περιγράφει ως έναν ήσυχο και ήρεμο άνθρωπο, που πηγαινοερχόταν στη δουλειά του, ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του και ξαφνικά, σταμάτησαν να τον βλέπουν.

«Οι μόνοι που ήρθαν να ρωτήσουν από την εξαφάνισή του και μετά, είστε εσείς. Μακάρι να βρεθεί άκρη», κατέληξε η γειτόνισσα του Παναγιώτη Παπαχρήστου.