Θρίλερ με τον θάνατο της Αναστάζια – Τα τελευταία λόγια στον σύντροφό της

Να λύσουν το κουβάρι της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία που δολοφονήθηκε στην Κω προσπαθούν οι Αρχές κάνοντας φύλλο και φτερό τα κινητά του ζευγαριού αλλά και του 32χρονου βασικού υπόπτου από το Μπαγκλαντές.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Τρίτης (20/6) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη κάποια μηνύματα που έχουν ήδη εντοπιστεί προκαλούν απορίες για τις σχέσεις του ζευγαριού το τελευταίο διάστημα και για το κατά πόσο ο 32χρονος ήταν γνωστός τους και είχαν επαφές μαζί του και στο παρελθόν.

Τα τελευταία λόγια στον σύντροφό της

Ειδικότερα, σύμφωνα με στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία η κοπέλα φαίνεται να έχει εκφράσει στον σύντροφό της τις φόβους της, δηλαδή ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν νιώθει άνετα στο σπίτι του 32χρονου όπου βρισκόταν και του είχε δώσει και το στίγμα σε ποιο σημείο ακριβώς βρισκόταν.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με όσα αναφέρει ο βασικός ύποπτος είναι ότι παραδέχεται ότι υπήρχε συνεύρεση με την θέληση της 27χρονης και αναφέρει επίσης ότι η κοπέλα είχε πάει στο σπίτι του με σκοπό να αγοράσει χασίς.