Θρίλερ στη Ξάνθη: Εντοπίστηκαν μετανάστες μέσα σε φορτηγό-ψυγείο (pics)

Λίγο μετά τις 8:30 σήμερα το πρωί στα διόδια της Ξάνθης άνδρες του τοπικού τμήματος Συνοριακής Φύλαξης σταμάτησαν φορτηγό ψυγείο στο εσωτερικό του οποίου διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν περίπου 100 παράτυποι μετανάστες.

Μόλις οι άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν τον Γεωργιανής καταγωγής οδηγό του φορτηγού, ο συνοδηγός ,τουρκικής καταγωγής, επιχείρησε να διαφύγει αφήνοντας ωστόσο ενδείξεις ότι ανήκει σε παρακρατική οργάνωση της γείτονος χώρας.

Κατά το άνοιγμα των θυρών του ψυγείου του φορτηγού ,οι παράτυποι μετανάστες επιχειρώντας να διαφύγουν μαζικά από αυτό τραυματίστηκαν με αποτέλεσμα πολλοί να πάθουν κατάγματα, ενώ αρκετοί αντιμετώπισαν και αναπνευστικά προβλήματα.

Για τον λόγο αυτό άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ που βρέθηκε στο σημείο προκειμένου να παράσχει πρώτες βοήθειες αλλά και να μεταφέρει τους τραυματισθέντες στο νοσοκομείο της Ξάνθης.

Οι συνθήκες ήταν ασφυκτικές από το ξεκίνημα. Όπως εκτιμούν αστυνομικοί, όλοι αυτοί οι άνθρωποι, πολύ δύσκολα θα έφταναν στη Θεσσαλονίκη, που ήταν ο τελικός προορισμός.

Πηγή: radioevros.gr