Θρίλερ στην Αλεξανδρούπολη: Βρήκαν άνδρα μέσα σε κάδο απορριμμάτων

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι μιας γειτονιάς στην Αλεξανδρούπολη όταν αντίκρισαν έναν άγνωστο άνδρα μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων.

Τον άνδρα, ευτυχώς, βρήκε ένας κάτοικος της περιοχής και τον έπεισε να βγει πριν περάσει το απορριμματοφόρο για να μαζέψει τα σκουπίδια.

Ο κάτοικος της περιοχής πήγε να πετάξει τα σκουπίδια στον κάδο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του, αλλά μόλις άνοιξε το καπάκι αντίκρισε εμβρόντητος ένα ανθρώπινο σώμα κάτω από ένα χαρτοκιβώτιο! Αρχικά, φοβήθηκε πως ήταν θύμα δολοφονίας, αλλά ο περίπου 40 χρόνων άγνωστος που είχε γένια, φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρα παπούτσια και γκρι μπλουζάκι παραλλαγής κουνήθηκε και ανακάλυψε ότι είναι ζωντανός!

Στις ερωτήσεις τι έπαθε και βρέθηκε στον κάδο, ο άγνωστος απάντησε σύμφωνα με το faros-24.gr ”Θέλω να τιμωρήσω τον εαυτό μου…”! Στο σημείο έφτασαν και δύο γυναίκες που του πρόσφεραν νερό και, αφού τους είπε πού έχει σπουδάσει και πού μένει, έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να εξηγήσει τι τον ώθησε να χωθεί στον κάδο με κίνδυνο να συνθλιβεί στα “σαγόνια” του απορριμματοφόρου.

-Ad-