Θρίλερ στην Κύπρο: Νεκρή 34χρονη – Το «ύποπτο» ρόφημα

Τη ζωή της έχασε, στη διάρκεια πνευματικής τελετής στην Κύπρο, μία 34χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, στους συμμετέχοντες προσφέρθηκε ρόφημα, το οποίο πιθανόν να περιείχε ναρκωτική ουσία. Συνελήφθη 50χρονη.

Απαντήσεις στα ερωτήματα που προέκυψαν μετά από τον αιφνίδιο θάνατο 34χρονης στη Λάρνακα δίνουν οι έρευνες της αστυνομίας της Κύπρου, καθώς σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, η ίδια συμμετείχε σε πνευματική τελετή.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, ο κ. Στέλιος Σεργίδης, από τις εξετάσεις της αστυνομίας φαίνεται ότι η 34χρονη πήγε σε συνάντηση που θα πραγματοποιούνταν τελετή με τη χρήση συγκεκριμένης παραισθησιογόνας ουσίας, την οποία ονομάζουν «πνευματική τελετή».

Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία της Κύπρου σε σχέση με την υπόθεση, ανέφερε ότι η γυναίκα στις 27 Αυγούστου μεταφέρθηκε αναίσθητη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο γιατρός διαπίστωσε τον θάνατό της.

Στις 28 Αυγούστου, διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της θανούσας, κατά την οποία παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για να αποσταλούν για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις με σκοπό να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Παράλληλα, η αστυνομία ενημερώνει ότι «στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία, ότι η 34χρονη, ενώ βρισκόταν με άλλα πρόσωπα, σε συγκεκριμένο χώρο στην Αραδίππου, έχασε τις αισθήσεις της».

Ακόμη, επικαλούμενη επίσης μαρτυρία, η αστυνομία της Κύπρου αναφέρει «ότι στους συμμετέχοντες στη συνάντηση, προσφέρθηκε συγκεκριμένο ρόφημα, το οποίο πιθανόν να περιείχε ναρκωτική ουσία που περιλαμβάνεται στα ελεγχόμενα φάρμακα τάξεως Α».

Σημειώνεται ότι η αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, έχει προχωρήσει βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη μιας γυναίκας ηλικίας 50 ετών, η οποία τέθηκε υπό κράτηση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.