Θρίλερ στην πλατεία Αττικής: Τραυματίας από πυροβολισμούς παρασύρθηκε και από ταξί

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές στο κέντρο της Αθήνας καθώς ένας άνδρας δέχτηκε πυροβολισμούς και στη συνέχεια τον παρέσυρε ταξί.

Μια περίεργη υπόθεση με τραυματία από πυροβολισμούς, ο οποίος στην συνέχεια παρασύρθηκε και από το ταξί στο οποίο επέβαινε, έχει κινητοποιήσει την αστυνομία, σύμφωνα με το sputnik.

Το περιστατικό, που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, σημειώθηκε στην πλατεία Αττικής όταν περαστικοί είδαν ένα ταξί να χτυπά πεζό.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως έφερε και τραύμα από σφαίρα, εκτός των χτυπημάτων από την σύγκρουση.

Παράλληλα όμως σε Νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο οδηγός του ταξί, ο οποίος είναι σε κατάσταση ισχυρού σοκ και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τους αστυνομικούς που πήγαν να τον εξετάσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραυματίας είναι Αλβανός σεσημασμένος για διάφορα αδικήματα, ενώ η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών είναι πως επιβιβάστηκε στο ταξί μαζί με ένα ακόμη άτομο και επακολούθησε πιθανότατα ένοπλη συμπλοκή μεταξύ τους.

-Ad-